Top 10 Hoteluri All Inclusive in Mexic


Top 10 Hoteluri All Inclusive in Mexic



Va prezentam recomandarile noastre pentru o vacanta All Inclusive in Mexic in zona Cancun si Riviera Maya. Sunt unitati de cazare apreciate de turisti si testate de clientii nostri. Fie ca doriti o oferta pentru Minivacanta de 1 Decembrie sau doriti sa experimentati Carnavalul in Mexic, avem oferte pentru toate gusturile.

Frumusetea culturala a Mexicului concureaza cu istoria foarte bogata si cu peisajele naturale de exceptie, plajele superbe si biodiversitatea fantastica a Caraibelor.




1. Hard Rock Hotel Cancun 5*


Hard Rock Hotel Cancun 5* este amplasat pe malul oceanului în zona hotelurilor din Cancun. Acest complex all inclusive excepțional pune la dispoziția oaspeților nenumărate posibilități de divertisment, agrement şi relaxare, precum și unități de cazare de primă clasă, cu o cadă cu hidromasaj dublă și balcon privat.

Hard Rock Hotel Cancun All Inclusive oferă o mare varietate de dotări și facilități de lux. Oaspeții au la dispoziție o piscină mare în aer liber cu vedere la ocean, 2 terenuri de tenis şi un centru spa cu servicii complete. De asemenea, complexul are 5 restaurante gourmet care servesc o gamă largă de preparate din bucătăria internațională.

La Hard Rock Hotel Cancun All Inclusive, oaspeţii de toate vârstele se vor putea bucura de un sejur de neuitat, având la dispoziție un club pentru copii şi adolescenți, programe de divertisment live în fiecare seară şi excursii organizate de vizitare a zonei. De asemenea, grație serviciului de închirieri auto oferit de proprietate, oaspeţii vor putea ajunge cu ușurință la atracții din apropiere, printre care Chichen Itza şi Ek-Balam.
Tarif: de la 1739 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive



2. Panama Jack Resorts Playa del Carmen 4*
Panama Jack Resorts Playa del Carmen 4* este situat pe o plajă privată retrasă, la numai câteva minute de satul Playa del Carmen si pune la dispoziție unități de cazare spațioase și un centru spa cu diferite servicii.

Toate camerele includ aer condiționat, iar unele au terasă semiprivată sau balcon, minibar, WiFi, TV cu ecran plat, DVD player, cutie de valori și aparat de cafea. Baia are finisaje din marmură. Panama Jack Playa del Carmen se află la mică distanţă de numeroase atracţii populare. Bulevardul elegant Quinta Avenida, cu magazine, cluburi de noapte şi restaurante, este la câţiva paşi.

Panama Jack Playa del Carmen pune la dispoziție o varietate de facilităţi, inclusiv un centru spa superior, restaurante gourmet, club pentru copii şi clubul pentru adolescenţi #Hashtag cu jocuri video, personal de concierge informat şi magazin de cadouri.
Tarif: de la 1617 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive




3. Riu Palace Peninsula 5*
Unitate
Riu Palace Peninsula 5* - All Inclusive se află în Cancún, la 1,7 km de Playa Linda și pune la dispoziție un restaurant, o piscină în aer liber, un centru de fitness și parcare gratuită. Proprietatea pune la dispoziție lounge comun, un bar și o grădină. Există o cadă cu hidromasaj, divertisment de seară și o recepție deschisă nonstop.

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, aparat de cafea, dulap, duș și uscător de păr. Camerele complexului sunt prevăzute cu WiFi gratuit și baie privată cu o cadă și articole de toaletă gratuite. Camerele de la Riu Palace Peninsula au zonă de relaxare.

Riu Palace Peninsula - All Inclusive are un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca tenis de masă la complex, iar zona este apreciată de amatorii de snorkelling și scufundări.
Coco Bongo este la 2,8 km de Riu Palace Peninsula, iar centrul comercial La Isla se află la 3,6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cancún, situat la 16 km de Riu Palace Peninsula.
Tarif: de la 1573 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive



4. Iberostar Paraiso Beach 5*

Iberostar Paraiso Beach se află în Playa del Carmen și are zonă de plajă privată. Acest complex de 5 stele pune la dispoziție un teren de tenis și camere cu aer condiționat și baie privată. Complexul are un restaurant mexican și oferă WiFi gratuit.

Camerele complexului sunt dotate cu TV cu ecran plat. Camerele de la Iberostar Paraiso Beach includ aparat de cafea, iar unele unități de cazare oferă vedere la mare. În toate camerele există birou.
Tarif: de la 1200 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive



5. Ocean Maya Royale by H10, Adults Only 5*

Ocean Maya Royale este un hotel de 5 stele, amplasat in mijlocul Rivierei Maya, langa Cozumel si Cancun. Are acces direct la plaja privata si ofera servicii de cea mai buna calitate. Este o alegere ideala pentru cupluri, hotelul fiind dedicat exclusiv adultilor.

Facilitati hotel: accces direct la plaja privata, piscina, internet Wi-Fi, 4 baruri, 6 restaurante ce servesc preparate cu specific traditional, mediteranean, asiatic; de asemenea dispune de un centru spa/wellness, sala fitness, facilitati pentru sporturile nautice (contra cost).

Facilitati camere: camerele sunt spatioase, au un decor modern si dispun de internet Wi-Fi gratuit, telefon, minibar, seif, aer conditionat, televizor, facilitati pentru prepararea cafelei, baie proprie, uscator de par, zona de relaxare, canapea, terasa/balcon.
Tarif: de la 1525 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive



6. Viva Wyndham Azteca 4*

Viva Wyndham Azteca 4* este aproape de toate atractiile turistice: Plaje cu nisip alb, ruine Maya, jungle luxuriante, un teren de golf de campionat si viață de noapte captivantă.

Wyndham Azteca All-Inclusive Resort, o stațiune uimitoare pe uimitoarea Riviera Maya de pe coasta de est a Yucatanului, are totul si este la doar 45 de minute de Aeroportul Internațional Cancun din Mexic.

Explorează captivantele ruine mayașe si găsiți-vă propriul golf privat de pe litoral sau experimentați distracția și viața de noapte din Playa Del Carmen, la doar două mile distanță.
Tarif: de la 1264 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive




7. Hotel Iberostar Tucan 4*
Unitate
Iberostar Tucan se află în Playa del Carmen și are un restaurant, un centru de fitness, un bar și o grădină. Oferind facilități pentru sporturi nautice, complexul de 5 stele are camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. De asemenea, unitatea de cazare are recepție deschisă nonstop, room-service și serviciu de schimb valutar pentru oaspeți.

Complexul servește mic dejun tip bufet sau continental.

Iberostar Tucan oferă un loc de joacă pentru copii. La proprietate puteți să jucați tenis și biliard.

Plaja Playa del Carmen este la 2,7 km de Iberostar Tucan, iar terminalul maritim din Playa del Carmen se află la 3,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cozumel, situat la 34 km de complex. Proprietatea oferă serviciul de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.
Tarif: de la 1249 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive



8. Bahia Principe Grand Tulum 5*
Unitate
Bahia Principe Grand Tulum - All Inclusive - RECENT RENOVAT - se află în stațiunea Akumal din Mexic și pune la dispoziție o piscină în aer liber, acces gratuit la internet WiFi și un centru spa.

Fiecare cameră are TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon și ceas cu alarmă. De asemenea, au minibar, frigider și aparat de cafea. Toate băile private includ articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Bahia Principe Grand Tulum - All Inclusive are un teren de tenis și un centru de fitness, precum și 9 baruri și 4 restaurante. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un parc acvatic, un club de noapte și un cazinou situat alături.

Parcul Natural Aktun Chen se află la 4,4 km de hotel, plaja Xcacel este la 9,7 km, iar parcul de distracții Xel-Há se află la 11 minute de mers cu mașina de Bahia Principe Grand Tulum.
Tarif: de la 1181 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive



9. Viva Wyndham Maya 4*

Situat intr-un peisaj exotic, plin devegetatie luxurianta, hotelul Viva Wyndham Maya isi asteapta clientii pentru adescoperi plajale cu nisip alb fin si apele calde ale Marii Caraibilor.Situat la 60 km de aeroportul dinCancun, in cea mai buna zona de plaja - Playa del Carmen, hotelul se adreseazaatat familiilor cat si cuplurilor ce isi doresc o locatie exotica, liniste siservicii foarte bune.

Complexul dispune de 2 piscine exterioare (dintrecare una doar pentu adulti), si 5 restaurante a-la carte cu diverse specifice (mexican, Italian, international). Miculdejun, pranzul si cina tip bufet sunt oferite la restaurantul principal alcomplexului, care serveste atat preparate locale cat si internationale.
Lounge bar-ul hotelului ofera bauturi sicocktail-uri delicioase si numeroase alte bauturi locale si internationale.

Facilitati hotel: aerconditionat, bar-lounge, piscina pentru copii, sezlonguri, birou de schimbvalutar,internet wireless gratuit, serviciu de spalatorie, piscina in aerliber, bar la piscina, receptie, birou de turism, room service, magazin propriu,terasa la soare, prosoape de baie, animatie/divertisment.

Tarif: de la 1192 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive



10. Hotel NYX Cancun 4*
Unitate
Hotelul NYX Cancun este situat pe o plajă curată de 22 km, în zona cu hoteluri din Cancún, hotelul NYX Cancun oferă o piscină infinită, cu vedere la Marea Caraibilor. Unele camere au vedere la mare sau la laguna Nichupté.

Toate camerele hotelului NYX Cancun au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie privată cu uscător de păr. De asemenea, există aparat de cafea şi WiFi gratuit.

Restaurantul Bellavista oferă preparate internaţionale. Restaurantul Chianti serveşte preparate din bucătăria italiană, fiind deschis pentru cină, cu rezervare prealabilă. În plus, există un bar lângă piscină şi un bar în hol.

Plajele din jur sunt renumite pentru sporturi nautice. Puteţi face scufundări lângă 2 recife de corali sau puteţi vizita siturile mayaşe din apropiere. Aeroportul oraşului Cancún se află la 20 de minute de mers cu maşina.

Tarif: de la 1104 euro/persoana/ sejur 7 nopti cu all inclusive

SOURCE AND TAGS