Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Viva Wyndham Maya

   Playa Del Carmen, Mexic Vezi locatia pe harta

de la
3243  3190 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.11.2024 - 25.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE : Situat intr-un peisaj exotic, plin devegetatie luxurianta, hotelul Viva Wyndham Maya isi asteapta clientii pentru adescoperi plajale cu nisip alb fin si apele calde ale Marii Caraibilor.Situat la 60 km de aeroportul dinCancun, in cea mai buna zona de plaja - Playa del Carmen, hotelul se adreseazaatat familiilor cat si cuplurilor ce isi doresc o locatie exotica, liniste siservicii foarte bune.
Complexul dispune de 2 piscine exterioare (dintrecare una doar pentu adulti), si 5 restaurante a-la carte cu diverse specifice (mexican, Italian, international). Miculdejun, pranzul si cina tip bufet sunt oferite la restaurantul principal alcomplexului, care serveste atat preparate locale cat si internationale.
Lounge bar-ul hotelului ofera bauturi sicocktail-uri delicioase si numeroase alte bauturi locale si internationale.
Hotelul dispune de facilitati specialcreate pentru rasfatul total al oaspetilor sai:
Facilitati hotel: aerconditionat, bar-lounge, piscina pentru copii, sezlonguri, birou de schimbvalutar,internet wireless gratuit, serviciu de spalatorie, piscina in aerliber, bar la piscina, receptie, birou de turism, room service, magazin propriu,terasa la soare, prosoape de baie, animatie/divertisment.
Facilitatile spa includ masaje complete,tratamente corporale si terapii holistice. Va puteti relaxa intr-unul dinjacuzzi-urile centrului Spa, sau cu un masaj in separeuri private pe plaja,bucurandu-va de briza racoroasa a marii.
Pentru cei activi, hotelul dispune de ooferta ampla de facilitati sportive, menite sa va tina in forma sau sa vastarneasca curiozitatea. Astfel, va puteti bucura de o partida de tenis pe unuldin cele 2 terenuri ale complexului, sau puteti descoperi minunata lumeacvatica intr-o sedinta de snorkelling.
Sporturi: snorkelling,caiac, pescuit pe mare, beach voley, tenis, sala de fitness, tir cu arcul,aerobic, darts, inchiriere biciclete, tenis de masa.
Camerele acestui hotel dispun de vedereuimitoare la ocean sau la gradina luxurianta. Toate cele 480 de camera suntamenajate cu grija, decorate intr-un stil colonial, au paturi confortabiledotate cu lenjerie de pat de plus. Acest hotel reprezinta locul perfect pentrua va relaxa dupa o zi de distractie si aventura sub soare. O serie defacilitati moderne, inclusiv televizoare cu ecran plat, articole de toaleta debuna calitate, halate de baie de plus, uscatoare de par si multe altele va vorface sa va simtiti ca acasa. Bucurati-va de un apus de soare uimitor sau derasarit chiar de pe balconul sau terasa Dumneavoastra privata.
SUPERIOR OCEAN
OCEAN VIEW, BALCONY OR TERRACE
Suprafata camerei 29 m
Dispune de vedere la mare, aceasta cameraare un pat king-size, aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu,WiFi gratuit, telefon, mini-frigider, seif la un cost suplimentar, recipientpentru apa, masa cu fier de calcat si baie cu dus, uscator de par. Camerele de la etajelesuperioare au balcon, iar cele de la parter sunt dispun de o mica terasa. Lacerere, sunt disponibile camere alaturate, cu usa comunicanta, precum sipatuturi de copii.
SUPERIOR GARDEN
GARDEN VIEW, 1 KING BED
Suprafata camerei 29 m
Aceasta camera are vedere la gradina, areun pat king-size, aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, WiFigratuit, telefon, mini-frigider, seif la un cost suplimentar, recipient pentruapa, masa cu fier de calcat si baie cu dus, uscator de par. Camerele de la etajele superioare au balcon, iar cele dela parter sunt dispun de o mica terasa. La cerere, sunt disponibile camerealaturate, cu usa comunicanta, precum si patuturi de copii.
SUPERIOR GARDEN
GARDEN VIEW, 2 QUEEN BEDS
Suprafata camerei 29 m
Aceasta camera are vedere la gradina, 2paturi queen-size, aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, WiFigratuit, telefon, mini-frigider, seif la un cost suplimentar, recipient pentruapa, masa cu fier de calcat si baie cu dus, uscator de par. Camerele de la etajele superioare au balcon, iar cele dela parter sunt dispun de o mica terasa. La cerere, sunt disponibile camerealaturate, cu usa comunicanta, precum si patuturi de copii.
SUPERIOR OCEAN
OCEAN VIEW, 2 QUEEN BEDS
Suprafata camerei 29 m
Aceasta camera are vedere la mare, 2 paturiqueen-size, aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, WiFigratuit, telefon, mini-frigider, seif la un cost suplimentar, recipient pentruapa, masa cu fier de calcat si baie cu dus, uscator de par. Camerele de la etajele superioare au balcon, iar cele dela parter sunt dispun de o mica terasa. La cerere, sunt disponibile camerealaturate, cu usa comunicanta, precum si patuturi de copii.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.