Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hard Rock Hotel Cancun


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hard Rock Hotel Cancun este amplasat pe malul oceanului în zona hotelurilor din Cancun. Acest complex all inclusive excepțional pune la dispoziția oaspeților nenumărate posibilități de divertisment, agrement şi relaxare, precum și unități de cazare de primă clasă, cu o cadă cu hidromasaj dublă și balcon privat.

Suitele de la Hard Rock Hotel Cancun All Inclusive au WiFi gratuit și canale de streaming de muzică gratuite, precum și un minibar complet aprovizionat cu băuturi răcoritoare, apă îmbuteliată, suc și bere locală.

Hard Rock Hotel Cancun All Inclusive oferă o mare varietate de dotări și facilități de lux. Oaspeții au la dispoziție o piscină mare în aer liber cu vedere la ocean, 2 terenuri de tenis şi un centru spa cu servicii complete. De asemenea, complexul are 5 restaurante gourmet care servesc o gamă largă de preparate din bucătăria internațională.

La Hard Rock Hotel Cancun All Inclusive, oaspeţii de toate vârstele se vor putea bucura de un sejur de neuitat, având la dispoziție un club pentru copii şi adolescenți, programe de divertisment live în fiecare seară şi excursii organizate de vizitare a zonei. De asemenea, grație serviciului de închirieri auto oferit de proprietate, oaspeţii vor putea ajunge cu ușurință la atracții din apropiere, printre care Chichen Itza şi Ek-Balam.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.