Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Paraiso Beach

   Playa Del Carmen, Mexic Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Iberostar Paraiso Beach este un hotel de 5 stele cu o localizare extraordinara, in zona statiunii Puerto Morales. Hotelul ofera facilitati si servicii de calitate, potrivite atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cupluri.


Localizare: Hotelul Iberostar Paraiso Beach este situat la 2 minute de Playa Paraiso, in mijlocul rivierei Maya. La o distanta de aproximativ 38 km se afla Aeroportul International Cancun, iar Playa del Carmen la circa 20 km.


Facilitati hotel: Hotelul Iberostar Paraiso Beach ofera clientilor internet, Wi-Fi, 7 restaurante ce servesc preparate atat cu specific local, cat si international, piscina pentru adulti si copii, acces imediat la plaja, bar, centru spa si wellness, sala fitness, club pentru copii (4-12 ani), centru de scufundari certificat PADI, centru de schimb valutar, jacuzzi, teren de golf (contra cost), zona comerciala, parcare, teren de tenis, facilitati pentru sporturile nautice (contra cost), sala de conferinte (contra cost), club, receptie deschisa non stop, servicii de babysitting (contra cost), centru medical (contra cost), sezlonguri, umbrele si prosoape la plaja si piscina.


Dotari camere: Hotelul Iberostar Paraiso Beach dispune de 424 camere cu un decor rafinat, ce imbina eleganta cu motivele traditionale. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu uscator de par si articole pentru ingrijirea personala, televizor, Wi-Fi, minibar, seif, aer conditionat, ventilator, telefon, facilitati pentru preparat cafea/ceai.


Clasificare oficiala: 5 stele


Pagina web: http://iberostarparaisobeach.com/index.asp


Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.