Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Peninsula


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Riu Palace Peninsula - All Inclusive se află în Cancún, la 1,7 km de Playa Linda și pune la dispoziție un restaurant, o piscină în aer liber, un centru de fitness și parcare gratuită. Proprietatea pune la dispoziție lounge comun, un bar și o grădină. Există o cadă cu hidromasaj, divertisment de seară și o recepție deschisă nonstop.

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, aparat de cafea, dulap, duș și uscător de păr. Camerele complexului sunt prevăzute cu WiFi gratuit și baie privată cu o cadă și articole de toaletă gratuite. Camerele de la Riu Palace Peninsula au zonă de relaxare.


Riu Palace Peninsula - All Inclusive are un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca tenis de masă la complex, iar zona este apreciată de amatorii de snorkelling și scufundări.

Coco Bongo este la 2,8 km de Riu Palace Peninsula, iar centrul comercial La Isla se află la 3,6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cancún, situat la 16 km de Riu Palace Peninsula.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.