Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAST MINUTE

Ce sunt Ofertele Last Minute? Merita sa astept pana in ultima clipa? Care sunt destinatiile de vacanta cu oferte last minute?

Citeste mai mult

LAST MINUTE
Ce sunt Ofertele Last Minute?
Ofertele Last Minute sunt, asa cum le sugereaza numele, oferte de ultim moment sau ultima clipa sau ultima ora. De obicei reducerile sunt substantiale intrucat plecarea este imediata si daca nu se vand acele locuri, tur-operatorii si/sau hotelierii au de pierdut asa ca un castig cat de mic este de preferat.

Ofertele Last Minute au un numar limitat de locuri iar pentru a prinde cea mai buna oferta turistii trebuie sa aiba o flexibilitate foarte mare cu privire perioada de calatorie si sa se decida rapid. Cele si cele mai bune oferte sunt cu plecare maine :))


Merita sa astept Oferte Last Minute?
Ofertele Last Minute reprezinta un mare risc iar dinamismul se modifica nu numai de la an la an dar si de pe o zi pe alta. Marele risc este ca exista posibilitatea sa ramaneti acasa. Nu prea merita sa asteptati Ofertele Last Minute daca sunteti familie cu copii sau aveti o perioada de concediu prestabilita. Ofertele Last minute tin foarte mult de noroc dar trebuie sa avem in vedere ca ce este bun si ieftin se vinde foarte repede. Pe oferta last minute pot intra unitati de cazare ce au ramas neocupate sau se poate sa existe anulari de ultim moment.
Deci, merita sa astept oferte Last Minute?
In loteria vacantelor last minute trebuie sa va asteptati sa nu trageti de fiecare data lozul castigator dar este foarte important sa luati o decizie informata cu privire la acest tip de vacanta.  Pretentiile fiecaruia raspund la acesta intrebare.


Care sunt destinatiile de vacanta cu Oferte Last Minute?
Cele mai multe optiuni pentru ofertele last minute le gasiti pentru destinatii din Turcia, Grecia, Bulgaria si Egipt. Sunt destinatiile favorite ale romanilor si exista numeroase curse charter ale marilor tur-operatori.

Ofertele Last Minute Antalya sunt cele mai numeroase intrucat capacitatea de cazare a zonei este extrem de mare. In sezonul 2019, Antalya a avut 15 milioane de turisti. Oare cati norocosi au beneficiat de oferte last minute?

Daca vorbim de o vacanta in Turcia cu masina personala pe zona Kusadasi / Didim / Bodrum / Marmaris trebuie sa stiti ca cele mai apreciate hoteluri se ocupa integral inca din ianuarie-februarie.

Daca optati pentru o vacanta last minute cu masina personala, fie ca vorbim de Bulgaria, Grecia sau Turcia, aveti o flexibilitate mai mare intrucat nu depindeti de plecarea fixa cu autocarul sau avionul.

Pentru Bulgaria, cu cat statiunea are o capacitate de cazare mai mare cu atat exista o sansa mai mare sa gasiti oferte last minute (ex. Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach).

Pentru litoralul romanesc ofertele last minute sunt aproape inexistente de cand au fost introduse tichetele de vacanta. Cererea este atat de mare incat depaseste cu mult oferta, astfel ca, in sezonul estival este aproape imposibil sa mai gasiti locuri libere in unitatile acreditate.Ce sunt ofertele last minute No Name?
Ofertele Last Minute No Name sunt acele oferte pentru care nu se nominalizeaza unitatea de cazare. Este un tarif fix si in functie de disponibilitate, aflati cu cateva zile inainte de plecare hotelul la care veti fi cazati. Informatiile pe care le aveti in momentul rezervarii sunt: destinatia, tipul de masa si numarul de stele. De la vilutele self-catering din Lefkada pana la hotelurile de 5* cu ultra all inclusive din Antalya, tur-operatorii promoveaza acest tip de oferta pentru plecarile cu ceva mai multe locuri disponibile.