Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Echipa Zepelin
Și noi suntem călători pasionați și credem că a călători este una dintre cele mai mari bucurii ale vieții. Nu am renunțat la planurile noastre de vacanță; probabil că nici dvs. Și ce dacă planurile noastre sunt în așteptare acum? Ajustăm și ne adaptăm. Există lumină la capătul tunelului și vom fi acolo pentru a vă transforma visele de călătorie în realitate.

Indiferent când doriți să călătoriți sau unde, puteți conta pe noi. Și acum, mai mult ca oricând, credem că vă putem veni în ajutor. 
  • avem o experiență de peste un deceniu în turism
  • cu drag vă recomandăm hoteluri excelente, pe care le-am vizitat personal și testat de-a lungul timpului, despre care știm să fie curate, confortabile, cu un management dedicat și pasionat
  • suntem permanent în contact cu echipele locale care ne țin la curent cu noutățile din fiecare zonă
  • un consultant este disponibil 24/24 pentru urgențe la biroul din București și un ghid vorbitor de limbă română în locație
  • nu avem costuri ascunse
  • oferim flexibilitate în cazul în care vă decideți să modificați rezervarea 
  • oferim siguranță  pentru călătoria dvs. - asigurarea și licența le puteți vedea pe site, lucrăm cu parteneri selectați în timp 
  • avem proceduri de lucru bine stabilite și știm exact ce trebuie făcut pentru fiecare situație
  • nu dormim în post - suntem la curent cu modificările de legislație, normele aplicabile situației COVID19, restricțiilor de circulație etc. 

Suntem o echipă mică  - însă în ultimii 10 ani, am ajutat peste 40.000 de călători să exploreze lumea într-un mod sigur și autentic, așa cum dorim să facem și pentru dvs. 

În momente de incertitudine, știm că a planifica o viitoare călătorie poate fi descurajant. Dar promisiunea noastră pentru dumneavoastră este întotdeauna aceeași: o călătorie sigură,  flexibilă și adaptată la interesele și preferințele dvs, susținută de un serviciu de consultanță de calitate.

În timp ce nu putem prezice rezultatul situației globale actuale, putem să vă asigurăm că vom găsi mereu cele mai bune soluții pentru dvs. în ceea ce privește călătoriile. 


Dar, să ne și cunoaștem un pic!Andreea Damian  - Andreea a creat Zepelin Tour în 2009 și are o experiență de 11 ani ca agent de turism și 10 ani ca administrator al companiei. A vizitat 33 de tari până acum și este mai mereu  pe grabă - știe că mai are încă 159 de țări de descoperit.  Dacă aveți o urgență  - o sunați - 0747 011 553. 


Ioni Panait - Ioni lucreza la Zepelin Tour din 2009, din vremea în care erau numai 2 angajați. Acum se ocupă de crearea și modelarea ofertelor, precum și de promovarea site-ului. Cu snowboard-ul în Austria, snorkeling în Egipt, pizza în Italia, jungle trekking în Thailanda, caiac pe Dunare - cam așa arată un an perfect pentru Ioni.


Corina Cioncu - Corina lucrează la Zepelin Tour din 2013 și a fost angajată în urma programului de internship desfașurat în parteneriat cu Universitur. Corinei ii plac plajele Lisabonei, înghetata din Sorrento, arhitectura din Barcelona și zona rurală din Olanda; în plus, este lucru știut - nu ratează nicio ocazie de a petrece un weekend la Disneyland.


Laurentiu Stroe - Laur lucreaza la Zepelin din 2014 și s-a specializat pe destinația Bulgaria. Planifică cu grijă fiecare vacanță. Se hotărăște greu dar găsește întotdeauna cele mai accesibile oferte de city break. Amsterdam și Praga le cunoaste ca pe propriul buzunar. Singurul dintre noi care a călătorit către SUA și  Caraibe.Ana Maria Craciun - Ana este cel mai nou zepelin - a întregit echipa în 2018 - și elaborează ofertele cu cea mai mare grijă. Găsește soluții pentru cele mai dificile solicitări și își pune tot timpul la dispoziție pentru a-ți asigura o vacanță perfectă. Ca toti zepelinii, si Ana este plimbareață, fiind prima dintre noi care a ajuns în Vietnam.