Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Echipa Zepelin


Andreea Damian


Andreea a creat Zepelin Tour in 2009 si are o experienta de 11 ani ca agent de turism si 10 ani ca administrator al companiei. A vizitat 33 de tari pana acum si este mai mereu pe graba - stie ca mai are inca 159 de tari de descoperit. 

Ionela Panait


Ioni lucreza la Zepelin Tour din 2009, din vremea in care erau numai 2 angajati. Acum se ocupa de crearea si modelarea ofertelor, precum si de promovarea site-ului. Cu snowboard-ul in Austria, snorkeling in Egipt, pizza in Italia, jungle trekking in Thailanda, caiac pe Dunare - cam asa arata un an perfect pentru Ioni.
Corina Cioncu


Corina lucreaza la Zepelin Tour din 2013 si a fost angajata in urma programului de internship desfasurat in parteneriat cu Universitur. Corinei ii plac plajele Lisabonei, inghetata din Sorrento, arhitectura din Barcelona si zona rurala din Olanda; in plus, este lucru stiut - nu rateaza nicio ocazie de a petrece un weekend la Disneyland.Estera Obreja


Estera lucreaza la Zepelin din 2014 fiind angajata in urma programului de internship. S-a specializat pe destinatia Grecia pe care o viziteaza deja de cel putin trei ori pe an. S-ar intoarce oricand in Cipru si nu ar spune nu nici unei vacante de 5* in Antalya sau Kusadasi. Estera este prietena dulciurilor iar Dubai-ul a devenit destinatia ei preferata.Laurentiu Stroe


Laur lucreaza la Zepelin din 2014 si s-a specializat pe destinatia Bulgaria. Planifica cu grija fiecare vacanta atat pentru el cat si pentru turisti. Se hotaraste greu dar gaseste intotdeauna cele mai accesibile oferte de city break. Amsterdam si Praga le cunoaste ca pe propriul buzunar.


Ana Maria Craciun

Ana este cel mai nou zepelin - venit la noi in 2018 - si intocmeste ofertele cu cea mai mare grija. Gaseste solutii pentru cele mai dificile solictari si orice turist este norocos sa lucreze cu ea. Ca toti zepelinii, si Ana este plimbareata, fiind prima dintre noi care a ajuns in Vietnam.
Estera si Corina@Targul de Turism Al RomanieiTOM, our office cat