Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Echipa Zepelin


Noi, echipa Zepelin, suntem călători pasionați și credem că a călători este una dintre cele mai mari bucurii ale vieții. Suntem curioși și deschiși către noi experiențe și noi destinații, mereu în căutarea celor mai bune oferte pentru turiștii noștri. Suntem aici pentru a transforma visele de călătorie în realitate. 
La Zepelin Tour, ne leagă o dorință puternică de a explora tot ce e nou, de a descoperi culturi diverse, peisaje spectaculoase și experiențe unice și vă putem recomanda cele mai bune vacanțe.

Indiferent când doriți să călătoriți sau unde, puteți conta pe noi. Și acum, mai mult ca oricând, credem că vă putem veni în ajutor. 
  • avem o experiență de peste un deceniu în turism
  • cu drag vă recomandăm hoteluri excelente, pe care le-am vizitat personal și testat de-a lungul timpului, despre care știm să fie curate, confortabile, cu un management dedicat și pasionat
  • suntem permanent în contact cu echipele locale care ne țin la curent cu noutățile din fiecare zonă
  • un consultant este disponibil 24/24 pentru urgențe la biroul din București și un ghid vorbitor de limbă română în locație
  • nu avem costuri ascunse
  • oferim flexibilitate în cazul în care vă decideți să modificați rezervarea 
  • oferim siguranță  pentru călătoria dvs. - asigurarea și licența le puteți vedea pe site, lucrăm cu parteneri selectați în timp 
  • avem proceduri de lucru bine stabilite și știm exact ce trebuie făcut pentru fiecare situație
  • suntem la curent cu modificările de legislație, normele aplicabile situației COVID19, restricțiilor de circulație etc. 

Suntem o echipă mică  - însă în ultimii 10 ani, am ajutat peste 70.000 de călători să exploreze lumea într-un mod sigur și autentic, așa cum dorim să facem și pentru dvs. 

În momente de incertitudine, știm că a planifica o viitoare călătorie poate fi descurajant. Dar promisiunea noastră pentru dumneavoastră este întotdeauna aceeași: o călătorie sigură,  flexibilă și adaptată la interesele și preferințele dvs, susținută de un serviciu de consultanță de calitate și vă asigurăm că vom găsi mereu cele mai bune soluții pentru dvs. în ceea ce privește călătoriile. 


Dar, să ne și cunoaștem un pic!Andreea Damian  - Andreea a creat Zepelin Tour în 2009 și are o experiență de 15 ani ca agent de turism și 14 ani ca administrator al companiei. A vizitat 37 de tari până acum și este mai mereu  pe grabă - știe că mai are încă 155 de țări de descoperit. Andreea este un lider excelent, care oferă motivație, înțelegere, viziune și inspirație pentru tot ce înseamnă Zepelin Tour - o companie care a crescut încet și durabil, prin forțe proprii și muncă de calitate. Dacă aveți o urgență  - o sunați - 0747 011 553. 

Ioni Panait - Ioni lucreza la Zepelin Tour din 2009, din vremea în care erau numai 2 angajați. Acum se ocupă de promovarea site-ului, backoffice și are grijă să nu lipsească nimic la birou (toner, hârtie, înghețată, fructe și ciocolata pentru urgențe). Cu snowboard-ul în Alpi, snorkeling în Egipt, pizza în Italia, jungle trekking în Thailanda, caiac pe Dunare și mountain biking pe cărări neumblate - cam așa arată un an perfect pentru Ioni.


Corina Cioncu - Corina lucrează la Zepelin Tour din 2013 și a fost angajată în urma programului de internship desfașurat în parteneriat cu Universitur. Corinei ii plac plajele Lisabonei, înghetata din Sorrento, arhitectura din Barcelona și zona rurală din Olanda; în plus, este lucru știut - nu ratează nicio ocazie de a petrece un weekend la Disneyland. An de an, Corina are vacanța de plajă, vacanța de city break și vacanța cu experiențe noi.

Laurentiu Stroe - Laur lucrează la Zepelin din 2014 și planifică cu grijă fiecare vacanță. Este un agent de turism complet care vizitează în fiecare an destinațiile turistice cele mai solicite și cele mai noi. A fost primul care a recomandat Oman ca destinatie de plajă după ce s-a aventurat aici iar cei 9 ani de experiență se reflectă în relaționarea cu turiștii. Laur este singurul dintre noi care a călătorit către SUA și Caraibe.Ana Maria Craciun - Ana Craciun - Ana este cel mai nou zepelin - a întregit echipa în 2018 - și elaborează ofertele cu cea mai mare grijă. Găsește soluții pentru cele mai dificile solicitări și își pune tot timpul la dispoziție pentru a-ți asigura o vacanță perfectă. Ana este specialistă pe circuitul de Iordania, un program de care suntem foarte mândri, la Zepelin. La inceputul sezonului, vizitează hotelurile din Bulgaria pentru a fi la curent cu ultimele modificări și cele mai bune recomandări. Și Ana este plimbareață, fiind prima dintre noi care a ajuns în Vietnam.