Vacanta Malta All Inclusive

  • Laur
  • /
  • 27 martie 2023



Malta este o destinație turistică fascinantă, cu o istorie bogată, cultură diversă, plaje frumoase, arhitectură impresionantă și o gamă largă de atracții turistice și activități pentru toate gusturile. Malta are multe atracții turistice de oferit, inclusiv celebra capitală Valletta, care este inclusă în patrimoniul mondial UNESCO și care este cunoscută pentru muzeele sale, catedralele și fortărețele sale istorice. Alte atracții turistice populare includ orașul medieval Mdina, templul preistoric Hagar Qim și zona turistică St. Julian's, care este cunoscută pentru viața sa de noapte vibrantă.


Malta nu este o destinatie cunoscuta pentru sejur all inclusive deoarece sunt multe ocuri frumoase de vizitat dar intrucat Arhipelagul Malta este destul de mic, se poate ajunge rapid in toate colturile Insulei. Daca va doriti sa inchiriati o masina pentru un transport facil, trebuie sa aveti in vedere ca se conduce pe partea stanga.

Pentru un sejur All Inclusive in Malta avem 2 recomandari, detaliate mai jos iar ofertele sunt foarte bune, raport calitate/pret.





Hotelul dispune de camere și suite elegante și spațioase, dotate cu aer condiționat, minibar, seif, televizor cu ecran plat și acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele superioare și suitele includ, de asemenea, un balcon sau o terasă cu vedere la mare sau la piscină.

db San Antonio Hotel + Spa oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru a satisface nevoile tuturor oaspeților. Printre acestea se numără piscine în aer liber, inclusiv o piscină cu apă sărată, un centru spa complet echipat, care include saună, baie turcească, jacuzzi și sală de fitness. Hotelul are, de asemenea, un restaurant principal care servește preparate locale și internaționale, precum și mai multe baruri, inclusiv un bar la piscină și un bar pe plajă.

Vezi ofertele speciale pentru vacanta All inclusive in Malta




db Seabank Resort + Spa este un complex de cinci stele situat în Mellieha Bay, una dintre cele mai frumoase plaje din Malta. Acesta este o alegere populară pentru cei care caută o vacanță all-inclusive într-o locație frumoasă și convenabilă.

Hotelul dispune de 536 de camere moderne și spațioase, dotate cu aer condiționat, minibar, seif, televizor cu ecran plat și acces gratuit la internet Wi-Fi. Majoritatea camerelor au balcon privat, cu vedere la mare sau la piscină.

db Seabank Resort + Spa oferă o gamă largă de facilități pentru a satisface nevoile tuturor oaspeților. Printre acestea se numără piscine în aer liber, inclusiv o piscină pentru copii și o piscină cu tobogane, precum și un centru spa complet echipat, care include saună, baie turcească și sală de fitness. Hotelul are, de asemenea, un restaurant principal care servește o varietate de preparate delicioase, precum și mai multe baruri, inclusiv un bar la piscină și un bar pe plajă.

Vezi ofertele speciale pentru vacanta All inclusive in Malta

SOURCE AND TAGS