Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

db Seabank Resort SPA, Mellieha Malta

de la
2066  2028 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.10.2024 - 19.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

db Seabank Resort + Spa este un complex de cinci stele situat în Mellieha Bay, una dintre cele mai frumoase plaje din Malta. Acesta este o alegere populară pentru cei care caută o vacanță all-inclusive într-o locație frumoasă și convenabilă.

Hotelul dispune de 536 de camere moderne și spațioase, dotate cu aer condiționat, minibar, seif, televizor cu ecran plat și acces gratuit la internet Wi-Fi. Majoritatea camerelor au balcon privat, cu vedere la mare sau la piscină.

db Seabank Resort + Spa oferă o gamă largă de facilități pentru a satisface nevoile tuturor oaspeților. Printre acestea se numără trei piscine în aer liber, inclusiv o piscină pentru copii și o piscină cu tobogane, precum și un centru spa complet echipat, care include saună, baie turcească și sală de fitness. Hotelul are, de asemenea, un restaurant principal care servește o varietate de preparate delicioase, precum și mai multe baruri, inclusiv un bar la piscină și un bar pe plajă.

db Seabank Resort + Spa se află într-o locație excelentă pentru a explora insula Malta. Hotelul este situat în apropierea stațiunii Mellieha, oferind o gamă largă de opțiuni de divertisment și activități, cum ar fi sporturi nautice, excursii cu barca și plimbări cu bicicleta. De asemenea, este la o distanță scurtă de mers cu mașina de alte atracții turistice, cum ar fi capitala Valletta și orașul medieval Mdina.


Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.