Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

db San Antonio Hotel SPA, Qawra Malta

de la
1918  1890 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

db San Antonio Hotel + Spa este un hotel de cinci stele situat Qawra - St. Paul's Bay, pe coasta de nord a Maltei. Acesta oferă o experiență unică de cazare pentru cei care caută confort și lux, într-un decor contemporan și sofisticat.

Hotelul dispune de camere și suite elegante și spațioase, dotate cu aer condiționat, minibar, seif, televizor cu ecran plat și acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele superioare și suitele includ, de asemenea, un balcon sau o terasă cu vedere la mare sau la piscină.

db San Antonio Hotel + Spa oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru a satisface nevoile tuturor oaspeților. Printre acestea se numără trei piscine în aer liber, inclusiv o piscină cu apă sărată, un centru spa complet echipat, care include saună, baie turcească, jacuzzi și sală de fitness. Hotelul are, de asemenea, un restaurant principal care servește preparate locale și internaționale, precum și mai multe baruri, inclusiv un bar la piscină și un bar pe plajă.

db San Antonio Hotel + Spa este situat într-o locație convenabilă pentru a explora insula Malta. Hotelul se află la o distanță scurtă de mers pe jos de stațiunea Qawra, unde oaspeții pot găsi o varietate de magazine, restaurante și baruri. De asemenea, este la o distanță scurtă de mers cu mașina de alte atracții turistice, cum ar fi capitala Valletta, orașul medieval Mdina și Templul Preistoric Hagar Qim.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.