Hotelurile cu Aquapark din Bulgaria

  • Ana
  • /
  • 16 aprilie 2019

Hoteluri cu Aquapark sau tobogane in Bulgaria

Chiar dacă planul tău este să te relaxezi atunci când mergi la mare - adică să stai la plajă toată ziua, dacă stai mai mult de câteva zile, simți nevoia să mai faci și altceva. Un aquapark sau chiar câteva tobogane te pot răcori numai bine într-o zi însorită, mai ales dacă te-ai saturat de intrat în apa mării. Pentru copii, indiferent de vârstă, un aquapark este o atracție în sine.

Nu de puține ori vei realiza că cei mici preferă datul pe tobogane oricărei intrări în apa sărată. Pentru a le satisface plăcerea, este important să știi ce hoteluri au propriul aquapark și ce hoteluri dețin câteva tobogane în Bulgaria - de reținut că pe litoralul bulgăresc, acestea există pentru toate vârstele.

În general, aquaparkuri sau tobogane au hotelurile care nu sunt situate foarte aproape de plajă, pentru a veni cu o atracție în plus în întâmpinarea turiștilor, însă ele au fost ulterior dezvoltate de hotelurile care au beneficiat de spațiul necesar pentru amplasarea acestora, tocmai pentru că sunt căutate de tot mai mulți turiști.

îți prezentăm mai jos hotelurile cele mai solicitate care dețin tobogane sau oferă acces gratuit la propriul Aqua Park:

1. Topola Skies Resort & Aquapark 4*  
15% reducere, valabila pana la 31.02.2021Zona de Aqua Park este împărțită în două secțiuni: o zonă cu tobogane cu dimensiuni reduse pentru copiii mici și o zonă cu tobogane mari pentru copii, adolescenți si adulți deopotrivă. În zona pentru copii mici regăsim 4 tobogane toate pornind din zona clopotului mare de apă. În zona dedicată copiilor mai mari, adolescenților si adulților vă puteți bucura de cinci dintre cele mai favorabile tobogane cu apă - „Aqua Tube”, „Free Fall”, „Black Hole”, „Thunder Cruise” și „Turbolance”, precum și o piscină de valuri unică. De asemenea, copiii vor avea o mulțime de distracție la castelul de apă, unde vor putea juca la voie și vor „lupta” pentru a se salva de pirați.

Tarif Aqua Park Topola Skies Resort & Aquapark 4*:

Clienții Topola Skies Resort & Aquapark 4* se pot bucura gratuit de toate toboganele de apă, ca parte a pachetului All-Inclusive.

Durata:             Adulti                       Grup** adulti            Copii*               Grup** copii
Intreaga zi        30 leva (persoana)   27 leva (persoana)   15 leva (copil)   15 leva (copil)
Jumatate zi***   24 leva (persoana)  22 leva (persoana)    12 leva (copil)   12 leva (copil)

* Vizitatorii cu o înălțime de până la 90 cm pot folosi gratuit unitățile; 90-120cm. sunt considerați ca fiind copii, cu o înălțime mai mare de 120cm. sunt considerați ca adulți.
* Vizitatorii de până la 120 cm au acces limitat la unele tobogane.
** Un grup de minimum cinci persoane / copii.
*** Taxele de jumătate de zi se aplică după ora 14:00.

Hotelul oferă de asemenea clienților săi acces la Action Park. Vizitatorii pot să se bucure de o varietate de construcții de frânghie cu natură extremă și două niveluri de dificultate:
Nivelul 1 - Cu o înălțime de 2,5m. și zece obstacole în drum, această parte a parcului de acțiune Topola Skies este perfectă pentru începătorii care doresc să-și încerce limitele;
Nivelul 2 - Construcțiile avansate sunt mult mai solicitante și cu obstacole mai dificile. Cu 5m. de înălțime, această porțiune a parcului vă va pune fizicul la încercare, forțându-vă să vă depășiți limitele.

Parcul de acțiune Topola Skies Resort & Aquapark oferă oaspeților săi doi pereți de cățărare, fiecare de 8 m. înălțime.

Tarif Action Park Topola Skies Resort & Aquapark 4*:
Toți clienții de la Topola Skies Resort & Aquapark 4* pot profita gratuit de parcul de acțiune, ca parte a pachetului All-Inclusive.

Vizitatorii ar trebui să plătească o taxă de intrare de 20 leva de persoană.

Nu doar că are unul dintre cele mai impresionante Aqua Parkuri din Bulgaria, ci și unul dintre putinele parcuri de acțiune din zonă. Datorită acestor facilități este un hotel pe care îl recomandăm atâț familiilor cu copii dar și celor ce doresc să îmbine relaxarea de la malul mării cu distracția adusă de cele două parcuri din interiorul resortului Topola Skies.

Rezervă acum un sejur aici!

2. Hotel White Lagoon 4*, Balcic 
Reducere 20% pentru rezervari efectuate pana la 31.01.2021


Imagine: Hotel White Lagoon 4*

In Albena, cel mai important este aquaparkul AQUAMANIA, construit in anul 2014, finalizat in anul 2016, cu o serie de dotari suplimentare. Suprafata construita este de 40.000 de metri patrati, intrarea fiind gratuita pentru hotelurile amintite mai jos. Conform TripAdvisor, Aquamania este al 8lea cel mai bun aquapark din Europa, infrastructura fiind dedicata turistilor de orice varsta, nu doar copiilor. Capacitatea totala a aquaparkului este de 1000 de vizitatori, pe o suprafata ce atinge 30.000 de mp. 

Ca program, accesul este permis de Luni pana Duminica in intervalul 10:00 - 18:00, in perioada 19.06 - 15.09.2021. De ce ai alege acest aquapark? Nu doar ca are dimensiuni considerabile, insa a fost construit din dorinta de a distra cat mai multi turisti si a oferi facilitati cat mai variate, de aceea veti putea gasi aici o serie de tobogane si structuri dedicate de ultima generatie. Iata cateva:
ProRacer: poti face intrecere cu prietenii tai, de a lungul celor 4 slideuri ce insumeaza 315 m lungime.
Tornado: Lung de 191 metri, Tornado este singurul tobogan de acest fel din Europa
Lazy River: sau cum sa te bucuri linistit de meandrele din jurul copacilor umbrosi

Oaspetii hotelurilor: Primasol Ralitsa Superior, Primasol Ralitsa Superior Garden, Primasol Ralitsa Aqua Club, Primasol Villas Ralitsa Aqua Club, Vita Parc si Vilele Vita Park, beneficiaza de acces gratuit, nelimitat pe perioada sejurului, cu gratuitate de asemenea pentru copiii care au sub 90 cm inaltime. Pentru oaspetii altor hoteluri care doresc sa aiba acces la Aquamania, tarifele sunt urmatoarele: 27 Leva/pers (adulti peste 120 cm inaltime), pentru o zi intreaga (de luni pana duminica) si 14 leva pentru copii (intre 91 si 120 cm). Pentru jumatate de zi, adultii vor plati 22 Leva, in timp ce copiii, 12 leva. Prosoapele se pot inchiria de la fata locului contra sumei de 7 leva/pers, indiferent de tipul biletului sau durata sederii. 

Alte detalii:
Copiii sub 16 ani au acces doar in prezenta unui adult care ii va avea sub observatie
Nu este permis accesul cu mancare si bautura din afara 
Nu este permis accesul cu animale de companie
Fumatul este permis doar in locurile special amenajate


3. Hotel Primasol Ralitsa Superior Garden 3*, Albena
Reducere 20% valabila pana la 28.02.2021


4. Hotel Primasol Ralitsa Aqua Club 4*, Albena
Reducere 20% valabila pana la 28.02.2021


5. Hotel Primasol Ralitsa Superior 3*  (Ralitsa Superior Main Building), Albena
Reducere 20% valabila pana la 28.02.2021 


6. Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club 3*, Albena
Reducere 20% valabila pana la 28.02.2021 


7. Vilele Vita Park 3*, Albena
Reducere 20% valabila pana la 28.02.2021


Imagine: Primasol Ralitsa Superior

Chiar daca aceste hoteluri sunt situate ceva mai departe de plaja, prezenta aquaparkului suplineste acest lucru, spre deliciul celor mici. 
Poti vedea filmuletul de promovare al Aquaparcului Aqua Mania aici8. Hotel Grifid Bolero, Nisipurile de Aur
Are propriu Aqua park si este unul dintre hotelurile cu servicii excelente din Nisipurile de Aur, cel mai popular dintre hotelurile lantului Grifid in Bulgaria.


9. Hotel Grifid Vistamar 4*, Nisipurile de Aur

Are de asemenea acces la Aquaparkul hotelului Bolero, fiind situat in imediata apropiere a acestuia. Renovat recent, hotelul Grifid Vistamar pune la dispozitia turistilor sai un spatiu de cazare cu design deosebit - rezerva un sejur pentru familia ta


Aquaparkul are o suprafata de 8000 de metri patrati.


Imagine: Grifid Bolero Aquapark

Alte hoteluri din Nisipurile de Aur care au acces la Aquapark sunt:

10. Hotel Prestige Hotel & Aqua Park 4*, Nisipurile de Aur 
Reducere 15% valabila pana la 31.01.2021 


11. Hotel Prestige Deluxe, Nisipurile de Aur 
Reducere 15% valabila pana la 31.01.2021Imagine: Prestige Hotel & Aquapark

12. Hotel LTI Dolce Vita 4*, Nisipurile de Aur 
Reducere 15% valabila pana la 31.03.2021 


Hotelul detine un mini-parc acvatic de 500 m2, cu 4 tobogane - copiii sunt 12 ani trebuie sa fie insotiti de un adult pe toata perioada. 


Imagine: LTI Dolce Vita Sunshine Resort Aquapark


13. Hotel Melia Grand Hermitage 5*, Nisipurile de Aur  
Reducere 20% valabila pana la 31.01.2021 

Este unul dintre hotelurile de top din Nisipurile de Aur, cotat cu 5 stele. Hotelul este recomandat familiilor cu copii nu doar datorita serviciilor excelente, ci si prin prisma proximitatii fata de plaja, aflandu-se la doar 100 de metri de aceasta. Hotelul pune la dispozitia celor mici pe langa programe de animatie si activitati variate, si un sistem de tobogane acvatice de dimensiuni considerabile, de care cei mici se pot bucura. 

In statiunea Constantin si Elena, mini aqua park cu tobogane exista la:

14. Hotel Dolphin 4*, Constantin si Elena
Reducere 20% valabila pana la 31.01.2021 

Hotelul face parte din premiatul complex Grand Hotel Varna

15. Hotel Lebed 4*, Constnatin si Elena  
Reducere 20% valabila pana la 31.01.2021
Ca si Dolphin, este un hotel pentru familii care pe langa Aqua Park, pune la dispozita turistilor sai sezlong si umbrela pe plaja gratuit


In statiunea Obzor:

16. Hotel Sol Luna Bay 4* 

Reducere 10% valabila pana la 31.01.2021 

Detine un aquapark deschis in vara lui 2013. Parcul acvatic ofera diverse facilitati, precum tobogane, Aquatube, Multitrack, Kamikaze, Rolba, dar si un joc acvatic cu mai multe activitati pentru cei mici
Sunny Beach este statiunea pusa pe distractie a litoralului bulgaresc - exista aquaparkuri in hoteluri precum: 

17. Hotel Laguna Park 4*, Sunny Beach  
Reducere 10% valabila pana la 30.03.2021 18. Hotel Kuban Resort & Aquapark 4* 
Reducere 20% valabila pana la 29.02.2021 


Imagine: Hotel Kuban

19. Hotel Riu Helios Paradise 5* 
Reducere 30% pentru rezervari efectuate pana la 28.02.2021
20. Club Hotel DIT Evrika Beach 4*, Sunny Beach  
Reducere 20% valabila pana la 31.01.2021 Imagine: Dit Evrika Beach Club Hotel 4*

21. Hotel Kotva, Sunny Beach 
Reducere 20% pana la 31.01.2021 


Imagine: Hotel Kotva

22. Hotel Aqua Nevis 4*, Sunny Beach 
Profita acum de reducere 10% valabila pana la 31.01.2021


Imagine: Hotel Aqua Nevis
In statiunea Elenite, urmatoarele hoteluri detin aquapark: In statiunea Nessebar, hotelul Sol Nessebar Mare Resort & Aquapark beneficiaza de o serie de tobogane spre deliciul celor mari si celor mici. 

31. Hotel Sol Nessebar Palace 5*, Nessebar  -  Profita acum de reducere 10% valabila pana la 31.01.2021

Este hotelul de 5 stele din cadrul complexului si beneficiaza de acces la toate facilitatile acestuia, inclusiv la Aquapark. Pentru sezonul 2020 va fi deschis doar Sol Nessebar Palace 5*, in conditii de deplina siguranta si beneficiind de toate facilitatile si serviciile din oferta. Sol Nessebar Mare Resort & Aquapark 4*

32. Hotel Sol Nessebar Resort 4*, Nessebar


Statiunea dedicata preponderent familiilor cu copii este compusa din 5 hoteluri, dupa cum urmeaza: Marina Beach 5*, Marina Royal Palace 5*, Belleville 4*, Pelikan 4*, Holiday Vilage 4*. Acestea impart facilitatile, inclusiv infrastructura dedicata activitatilor pentru copii. Aquaparkul este cel care face deliciul celor mici, iar la el au acces toti turistii complexului, gratuit.


34. Hotel Marina Royal Palace 5*, Duni - profita acum de reducere 10% valabila pana la 28.02.2021


Profita acum de reducere 10% - pentru Holiday Village 4*, Belleville 4*, Marina Beach 5*, Marina Royal Palace 5*

38. Hotel Azalia 4*, Constantin si Elena - profita acum de reducere 25% valabila pana la 31.01.2021

39. Hotel Mimosa Sunshine Hotel COOEE 4*, Nisipurile de Aur - profita acum de reducere 25% valabila pana la 31.01.2021

40. Hotel Sunrise Blue Magic 4*, Obzor - profita acum de reducere 20% valabila pana la 28.02.2021

41. Hotel Trakia Plaza 4*, Sunny Beach -  profita acum de reducere 20% valabila pana la 28.02.202144. Hot Best Western Premium Inn 4*, Sunny Beach - profita acum de reducere 15% valabila pana la 28.02.2021SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare