Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Isabella Hotel, Taormina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Isabella 3* este amplasat în centrul principalei străzi comerciale din Taormina, Corso Umberto, la 200 de metri de amfiteatrul grecesc.

Camerele Hotelului Isabella au minibar, baie privată și vedere la acoperișurile din jur, la strada comercială Corso Umberto sau la Marea Ionică. Toate camerele au aer condiţionat şi podea elegantă cu parchet.

Din sala de mic dejun, oaspeții pot admira rămăşiţele zidurilor romane antice ale oraşului. Vara, când vremea este frumoasă, micul dejun este servit pe terasa de pe acoperiş cu vedere la teatrul antic din apropiere.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.