Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Melodia, Venus - All Inclusive, la 150m de plaja

   Venus, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la 150 de metri de plaja de nisip din Venus, Hotelul Melodia oferă o zonă de piscină cu sezlonguri, bar si loc de joacă pentru copii, precum si saună, sală de fitness si facilităti gratuite de relaxare in cameră. In intregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Restaurantul serveste un mic dejun tip bufet si preparate din bucătăria internatională si oferă divertisment live in fiecare seară pe terasă. Copiii cu varsta mai mică de 12 ani beneficiază de o reducere de 50% pentru mese, dar numai in cadrul regimului de demipensiune sau pensiune completă. De asemenea, se oferă un mic colt pentru copii, precum si servicii de grădinită.

Toate camerele sunt decorate elegant si oferă aer conditionat cu reglaj individual si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. De asemenea, toate unitătile de cazare includ minibar si baie privată cu dus si uscător de păr.

Hotelul Melodia este situat chiar langă o statie de autobuz local si la 4 km de Gara Mangalia. Constanta este la 40 km, iar Aeroportul International Mihail Kogălniceanu este situat la aproximativ 70 km. La proprietate este disponibilă o parcare privată gratuită.

Facilitati

Adecvat pentru copii
Parcare
Aer condiționat
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.