Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Facilitati


Despre Venus Romania

Recomandam statiunea Venus mai ales pentru proceduri si tratamente deoarece aici se gasesc izvoare cu apa minerala sulfuroasa hipotermala; turistii vin la Venus pentru o vacanta linistita cu familia. Nu uitati, se pot folosi vouchere de vacanta pentru cazare in statiunea Venus.

Citeste mai mult

Despre Venus Romania


Venus


Venus este o statiune balneoclimaterica, amplasata in partea de sud a litoralului, la 3 km de Mangalia. Recomandam statiunea Venus mai ales pentru proceduri si tratamente deoarece aici se gasesc izvoare cu apa minerala sulfuroasa hipotermala. Turistii vin la Venus pentru o vacanta linistita, statiunea fiind putin aglomerata. Plaja are aproximativ 1.5 km si este brazdata de golfuri iar zona cea mai apreciata de turisti este cea dinspre statiunea Saturn, unde plaja ajunge la o latime de 200 m. Aici este captata apa minerala de la izvoarele sulfuroase si se utilizeaza dusurile terapeutice.

Fiind o statiune balneoclimaterica, Venus atrage turisti mai ales pentru tratamente. Aici se fac o multime de proceduri pentru spondiloze, anemie, rahitism, afectiuni respiratorii si boli ginecologice. Centrele de recuperare din Venus sunt la mare cautare mai ales de cand au fost introduse tichetele de vacanta iar rezervarile se fac de obicei din timp.

La fel ca in toate statiunile de pe litoral exista si in Venus posibilitatea practicarii de sporturi nautice, scufundari, plimbari cu barca.


Cazare Venus cu tichete de vacanta

Mai jos sunt recomandarile nostre de cazare in Venus folosind tichete de vacanta. De la hoteluri economice la hoteluri de lux, statiunea Venus asteapta turistii cu bratele deschise. Nu lasati tichetele de vacanta sa expire si alegeti un hotel pe plaja, cea mai buna baza de tratament sau cel mai bine cotat restaurant din statiune.Care sunt hotelurile recomandate pe plaja din Venus?


Care sunt hotelurile cu centru de tratament in Venus?

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 52 hoteluri