Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Del Mar (fost Vulturul), Venus - la 20m de plaja

   Venus, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii, la 30 m distanta de plaja, pe malul Lacului Razelm, fiind renovat in totalitate.
MASA se serveste in restaurantul propriu, mic dejun, pranz si cina in sistem self-catering, a la carte si cu tichete valorice.
Hotelul are o arhitectura unica pe rotund, dispune de 206 camere duble si single, doua lifturi, bar cu acces la terasa, parcare proprie pazita contracost (15 lei/zi), 2 sali de conferinte, restaurant cu o capacitate de 500 locuri, loc de joaca pentru copii. Hotelul dispune de paturi pentru bebelusi, costul acestora urmand a fi achitat la receptia hotelului.
CAMERELE sunt dotate cu balcoane individuale, bai modernizate, mobilier nou, frigider, TV, uscator de par, internet WI-FI, aer conditionat.
TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
- pentru 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti se acorda gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- pentru copii cu varsta peste 12 ani sau al doilea copil, indiferent de varsta, achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu asigurarea unui pat suplimentar;
- Copiii, indiferent de varsta, achita micul dejun integral.

Facilitati

Adecvat pentru copii
Pe Plaja
Parcare
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.