Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Venus

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Despre Hotel Venus 3*, Mamaia

Hotel Venus Mamaia 3* este amplasat in centru statiunii, in vecinatatea hotelurilor Iaki si Riviera. Hotelul se bucura de o pozitie privilegiata datorita amplasarii sale la doar 50 de metri de plaja si 5 minute de mers pe jos de zona Cazino. Hotel Venus Mamaia detine plaja proprie (Plaja Mojito) si ofera turistilor sai acces gratuit cu 2 sezlonguri asigurate pentru fiecare camera ocupata. Toate camerele hotelului Venus Mamaia au fost renovate complet in anii 2016-2017. In prezent ofera camere cu mobilier nou si dotate cu televizor, minibar, aer conditionat. Pentru servirea meselor, Hotel Venus are un restaurant tip autoservire, cu o capacitate de 300 de locuri si terasa in aer liber. In zonele publice ale hotelului – restaurant, receptie – exista retea wireless gratuita.

Dotari generale:
- camere duble modernizate si apartamente
- restaurant, terasa, bar
- internet WiFi
- plaja privata – Plaja Mojito
- loc de joaca pentru copii
- Beach-bar
- camera bagaje
- internet wireless

Servicii masa:
Masa se poate servi pe terasa proprie, cu specific international, cu o capacitate de 180 de locuri sau in noul restaurant pescaresc.

Dotari camere:
Toate camerele duble ale hotelului Venus Mamaia sunt prevazute cu baie cu dus, internet, televizor cu cablu, minibar, telefon, uscator de par, balcon cu mobilier, geamuri termopan, aer conditionat.
Apartamentele sunt formate din living (canapea), dormitor (pat matrimonial) si baie. Au in dotare 2 televizoare, 2 aparate de aer conditionat, un minibar, balcon.

Alte specificatii:
Ora check-in: 18:00
Ora check-out: 12:00

Servicii:
Acces plaja privata, restaurant cu linie de autoservire, internet wireless in receptie si restaurant. Se permite cazarea cu animale de companie in camerele de la parter.

Facilitati

Sezlonguri pe plaja
Adecvat pentru copii
Testat de Zepelin Tour
Pe Plaja
Aer condiționat
Animale de companie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.