Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Orfeu

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Despre Hotel Orfeu 3*, Mamaia

Hotel Orfeu Mamaia 3* este situat in zona de nord a statiunii si face parte dintr-un complex turistic cunoscut, alaturi de hotelurile Amiral si Comandor cu care imparte mai multe facilitati: piscina, sala de internet, sala de biliard, locul de joaca pentru copii. Hotelul Orfeu Mamaia va ofera 99 de camere duble si apartamente, majoritatea avand vedere spre mare. Modernizat complet, hotelul ofera conditii de cazare bune tuturor celor isi doresc o vacanta pe litoral.

Hotelul Orfeu este compus din 5 nivele, 96 camere duble, 3 apartamente, lift, sala conferinte, bar, biliard, internet, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, piscina - acces gratuit (este comuna cu cea a hotelurilor Amiral si Comandor).

Dotari si servicii:
- 99 camere duble
- restaurant, terasa, bar de zi
- piscina
- sala de conferinte, internet wireless
- parcare

Masa:
Hotelul dispune de restaurant propriu.
Mic dejun - bufet suedez;
Pranz si cina - sistem fisa cont.
Restaurantul Orfeu ofera servicii de autoservire (fisa cont). Turistii hotelului Orfeu care doresc servicii de masa demipensiune sau all inclusive pot servi masa in resturantul Amiral daca achita diferenta sau in restaurantul Comandor pentru servicii a la carte. Turistii pot alege la receptia hotelului tipul de masa pe care il doresc.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 - 11.99 ANI, ACESTEA INCLUZAND DOAR MICUL DEJUN.

Dotari camere:
Camerele din cadrul Hotel Orfeu Mamaia sunt dotate cu televizor/cablu tv, frigider, telefon, balcon, aer conditionat, seif electronic.
Apartamentele aer condiţionat, televizor, cablu TV, minibar, 2 băi (o baie cu cadă și o baie de serviciu), seif electronic.

Facilitati & tarife copii:
In camera cu 2 adulti:
- 2 adulti + 1 copil (0- 6.99 ani) - copilul beneficiaza de 100% reducere la cazare cu mic dejun, fara a se acorda pat suplimentar;
- 2 adulti + 2 copii (0- 6,99 ani) - primul copil beneficiaza 100% reducere la cazare cu mic dejun, iar pentru al doilea copil se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun achizitionat de adult si se acorda pat suplimentar;
- 2 adulti + 1 copil (7- 11,99 ani) - copilul beneficiaza de 50% reducere din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun acordandu-se un pat suplimentar;
- 2 adulti + 1 copil (12- 15,99 ani) - copilul beneficiaza de 50% reducere din valoarea unui loc de cazare acordandu-se un pat suplimentar si achita 100% micul dejun;
- copiii peste 16 ani sunt considerati adulti si nu beneficiaza de reducere;
- al 3-lea adult in apartament achita contravaloarea unui loc.
- 1 adult care ocupa o camera dubla in regim single, va achita 80% din tariful unei camere duble.
In perioada 01.07- 31.08.2020 nu se accepta valorificari in regim single. Intr-o camera dubla se poate acorda doar un singur pat suplimentar. In apartament nu se acorda pat suplimentar deoarece exista canapea extensibila.
Capacitatea maxima: in camera dubla este de 2 adulti + 2 copii 7-11.99 sau 2 adulti + 1 copil 12-15.99 ani; in apartament este de 2 adulti + 2 copii 0-15.99 ani sau 3 adulti + 1 copil 0-6.99 ani.

Alte specificatii:
Ora check-in: 18:00
Ora check-out: 12:00

Servicii:
Se permite cazarea cu animale de companie contra cost (20% din tariful de persoana).

Facilitati

Adecvat pentru copii
Testat de Zepelin Tour
Pe Plaja
Animale de companie
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.