Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Opera

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Opera se afla pe malul Marii Negre in inima distractiei din statiunea Mamaia, la kilometrul zero al petrecerilor fabuloase oferite de cluburile din zona de nord sau de plajele excusiviste, la doar 50 m de clubul Loft, 100m de Niki Beach si clubul LeGaga.

Hotelul dispune de 89 camere, toate cu vedere la mare, din care 4 suite exclusiviste, 2 fiind situate la ultimul nivel al hotelului, oferind o priveliste unica asupra marii.

Toate camerele au in dotare: TV LCD, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit in camera cat si in toata incinta complexului, cosmetice hoteliere ale unor branduri renumite, halate baie, papuci si un meniu special de perne la dispozitia dumneavoastra intr-un pat king-size.

Facilitati copii:
Se accepta maxim un copil mai mic de 12 ani in pat cu parintii
- primul copil 0-4.99 ani are gratuitate la cazare si mic dejun;
- primul copil 5-9.99 ani are gratuitate la cazare dar achita 28 lei/ zi (contravaloarea micului dejun);
- primul copil 10-11.99 ani are gratuite la cazare, dar achita 55 lei/ zi (contravaloarea micului dejun);
- al doilea copil, indiferent de varsta, achita 176 lei/ zi176 lei patul suplimentar cu mic dejun inclus;
- copil cu varsta peste 12 ani este considerat adult si achita 176 lei patul suplimentar cu mic dejun inclus.

Facilitati

Pe Plaja
Parcare
Aer condiționat
Umbrela si sezlonguri pe plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.