Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Delfin

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Delfin (Mamaia)
HOTEL DELFIN este situat in sudul statiunii la 50 m de plaja si reprezinta o alegere excelenta pentru cei ce doresc sa se bucure de distractiile din parcul acvatic Aqua Magic, ce se afla in imediata apropiere. Acesta are 140 camere duble, este complet renovat si reclasificat 3*.


Dotari si servicii Hotel Delfin (Mamaia)
Hotelul are 4 etaje, 290 locuri in camere duble complet renovate, parcare cu plata si bar.


Servicii masa Hotel Delfin (Mamaia)
MASA: terasa Monte Carlo sub forma de bonuri valorice.


Dotari camere Hotel Delfin (Mamaia)
Camerele sunt complet renovate cu mobilier nou, dotate cu baie proprie cu dus, TV si minibar, aer conditionat, geam termopan. Nu toate camerele au balcon.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Nu se accepta camere single.


Facilitati copii Hotel Delfin (Mamaia)

In camera cu 2 adulti:

CAMERA EXECUTIVE DUBLA, TWIN
- 2 adulti si 1 copil 0-4.99 ani - beneficiaza de cazare gratuita in camera dubla executive, fara pat suplimentar;
- 2 adulti si un copil 0-9.99 ani,beneficiaza de cazare gratuita, doar in camera executive twin fara pat suplimentar;
- 2 adulti si 1 copil (10-13.99 ani ) achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar (doar in camera dubla executive twin);
-2 adulti si 2 copii,(primul copil 0-9.99 ani si al 2- lea copil 10-13.99 ani), primul beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar (doar in camera dubla executive twin);
- 2 adulti si 2 copii (10 - 13.99 ani) - primul copil achita 20% din valoarea unui loc de cazare , al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar (doar in camera dubla executive twin);
-peste 14 ani sau al 3-lea adult achita valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar (doar in camera dubla executive twin).

Facilitati

Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.