Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Dacia Sud

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL DACIA SUD 3* MAMAIA Complet renovat in 2020!
Situare: este amplasat pe faleza din sudul statiunii Mamaia si reprezinta locatia in care va puteti bucura de vacanta perfecta alaturi de prieteni si familie. Dacia Sud Hotel Mamaia va asteapta cu un aspect nou, mult mai atragator si va pofteste sa va petreceti zilele de relaxare intr-o atmosfera calda, dominata de frumusete a noilor decoruri si amenajari interioare.

Dotari generale: A fost extins cu un etaj, avand acum structura de P+5 etaje. Restaurant cu o capacitate de 300 de locuri, dintre care 200 in salonul dotat cu aer conditionat si 100 pe terasa acoperita, aflata la 10 metri de plaja. Sala de fitness a hotelului este dotata cu aparatura moderna pentru un antrenament reusit. Daca doriti sa va relaxati puteti opta pentru sauna sau puteti beneficia de un masaj profesionist in salonul hotelului.Sala de conferinta cu o capacitate de 150 locuri. Plaja proprie. Parcarea este pazita, in limita locurilor disponibile, cu plata la receptie.
Dotari camere:
- camere duble twin (cu balcon si fara balcon) au in dotare 2 paturi (90/ 200)m aer conditionat, TV LCD, minibar, seif, baie cu dus, uscator par, plasa tantari
- garsoniere: au in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila, sunt open space, halate si papuci, restul dotarilor sunt ca la camerele duble
- apartamente: living cu canapea extenisibla, dormitor cu pat matrimonial, despratite cu usa, restul dotarilor ca la camerele duble.

Servicii masa: seserveste la restaurantul hotelului, mic dejun buffet suedez, restul meselor subforma de fisa cont. Este obligatorie fisa cont de 60 lei/persoana/zi pe toata perioada sezonului estival. ATENTIE!!! Pentru copii este inclus in tarif doar micul dejun bufet!


Facilitati copii:(in camera cu 2 adulti):
-Copiii intre 0-11.99 ani beneficiazade gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 50% dintariful unui adult
-Copiii intre 0-4.99 ani augratuitate la mic dejun
-Copiii intre 5-6.99 achita mic dejunin valoare de 30 lei/zi
-Copiii peste 7 ani achita mic dejunintegral, in valoare de 40 lei./zi
-Pentru adulti nu se pot oferi paturisuplimentare
- in garsoniere si apartament, a treia persoana peste 12 ani achita 50% din tariful unui adult, cu mic dejun integral

Facilitati

Adecvat pentru copii
Pe Plaja
Parcare
Aer condiționat
Umbrela si sezlonguri pe plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.