Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Aurora

   Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Despre Hotel Aurora 2*, Mamaia

Hotel Aurora 2* Mamaia este un hotel de 2*+ ce are dotari de 3* si este situat langa hotel Dunarea si parcul de distractii Aqua Magic, la 25 m de plaja. Acesta detine 339 camere duble si reprezinta locul in care va puteti bucura de liniste si confort, camere moderne, mancare buna si servicii hoteliere fara cusur.
Structurat pe 10 niveluri, hotelul este dotat cu trei lifturi silentioase de ultima generatie, rampa de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, restaurant, bar de zi in lobby, loc de joaca pentru copii, aer conditionat si parcare (contra cost).
Restaurantul Aurora, aflat in vecinatatea hotelului, are o capacitate de 600 de locuri si le ofera turistilor o experienta culinara placuta. Restaurantul include si o terasa frumoasa, cu vedere spre mare, si ofera o gama diversificata de specialitati gastronomice inspirate de bucataria romaneasca. Din punct de vedere al dotarilor, restaurantul dispune de aer conditionat, patru ecrane cu plasma si sonorizare de exceptie.
Complexul Hotelier Aurora ofera turistilor sai, in maniera gratuita, accesul la doua piscine ultramoderne pentru adulti si copii. Piscina pentru adulti are acces facil si adancime variabila de la 1.1 la 1.92 metri. Suprafata luciului de apa este de 200 mp. Tratarea apei se face cu sterilizatoare UV, sistem ultrafiltrare si cu minimul de clor cerut de Directia de Sanatate Publica.
Piscina pentru copii are o suprafata de 40 mp si o adancime constanta de 0.78m, pentru a se evita pericolul de accidentare. In plus fata de piscina pentru adulti, cea pentru copii dispune de un sistem de tratare a apei cu Ozon. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, din vitroceramica.

Dotari generale:
343 camere duble
Restaurant, terasa
Bar in lobby, Bar la piscina
Piscina adulti, piscina copii
Internet wireless
Sala de conferinte
Camera bagaje
3 lifturi
Parcare cu plata(150 locuri)

Servicii de masa
Restaurant propriu.
Mic dejun- bufet suedez 07:30 - 10:00
Demipensiune- mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem fisa cont (35lei/ persoana/ zi);
Pensiunea completa-mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem fisa cont (65 lei/ persoana/ zi).
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA CUPRINSA INTRE 0- 11.99 ANI, ACESTEA INCLUZAND DOAR MIC DEJUN.
Suma trebuie consumata pana la finalul sejurului si poate fi utilizata doar in urmatoarele utilitati din cadrul Complexului Hotelier Aurora : restaurant, snack bar si piscina.
Preparatele culinare si bauturile comandate la restaurantul Aurora vor fi consumate doar in incinta acestuia.

Dotari camere:
Toate camerele au balcon (fara mobilier), baie proprie cu dus, minibar, mobilier nou, televizor LED, aer conditionat, ferestre termopan, internet wireless, pardoseala cu mocheta, acces pe baza de cartela. Dimensiunea camerelor: 16 mp.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
Cazare:
- 2 copii (0 - 11.99 ani) beneficiaza de cazare gratuita, iar pentru pat suplimentar se achita 50% dintr-un loc de cazare;
- copiii peste 12 ani achita 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar; In camera se poate introduce un singur pat suplimentar.
- al treilea adult achita 50% dintr-un loc de cazare, cu pat suplimentar;
Masa:
- 0 - 4.99 ani beneficiaza de mic dejun gratuit;
- 5 - 11.99 achita 50% din valoarea micului dejun;
- peste 12 ani/ adult achita micul dejun integral.

Alte specificatii
Ora check-in: 18:00
Ora check-out: 12:00

Servicii:
Internet gratuit wireless in spatiile publice si in camere, plata cu cardul, acces gratuit la piscina pentru turistii hotelului, se asigura la cerere patut pentru infanti, scaun pentru copii in restaurant, inchiriere sala de conferinte (60 locuri), parcare cu plata, rampa acces persoane cu dizabilitati, primirea si pastrarea corespondentei, camera pentru pastrarea bagajelor, trezirea la ora dorita, pastrarea obiectelor de valoare, servicii curatatorie, comenzi taxi, informatii turistice etc.

Facilitati

Adecvat pentru copii
Testat de Zepelin Tour
Pe Plaja
Aer condiționat
Piscină
Parcare privata, contra cost

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.