Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Manolas

   Nei Pori, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
555  550 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel Manolas
Localizat într-o parte liniştită a staţiunii, la poalele Muntelui Olymp, la o scurtă distanţă de mare, Hotel Manolas, oferă celor ce îi trec pragul, camere curate şi aerisite, fiind preferat de majoritatea turiştilor care aleg Nei Pori ca şi destinaţie de vacanţă.


Localizare Hotel Manolas
Hotelul Manolas este localizat în staţiunea Nei Pori, la 100m de plajă, în apropiere de zona magazinelor şi a tavernelor.


Facilitati Hotel Manolas
Hotelul dispune de recepţie, lift, salon pentru mic dejun, internet wireless, cafébar, terasă şi parcare.


Facilitati camere Hotel Manolas
Camerele sunt dotate cu chicinete utilate complet, televiziune prin satelit, frigider, seif, baie cu duş, uscător de păr, aer condiţionat şi telefon. Se pun la dispoziţie prosoape.


Website Hotel Manolas
https://www.hotelmanolas.gr/en/


Facilitati

Chicinetă
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.