Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akrotiri Lefkada, Vasiliki

   Vasiliki, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în cartierul Vasiliki Beach din Vasiliki, HotelulAkrotiri oferă aer condiționat, patio și vedere la grădină. Oferind un balcon, pensiunea se află într-o zonă unde oaspeții se pot angaja în activități precum ciclism și pescuit. Are și TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Proprietatea oferă o terasă. Oaspeții de la Akrotiri se pot bucura de drumeții și snorkelling în apropiere sau pot profita din plin de grădină.

Plaja Vasiliki este la 350 de metri de unitatea de cazare, iar portul Vasiliki se află la 200 de metri. Plaja Agiofili se află la 2,5 km de proprietate, iar Porto Katsiki este la 14 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la 55 km de Akrotiri.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.