Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Lefkada Grecia

Despre Lefkada Grecia

...

Citeste mai mult

Despre Lefkada Grecia


Descoperiţi în următoarea vacanţă Lefkada si Parga, doua destinaţii din Marea Ionică, mai puţin cunoscute de turiştii români, dar foarte apreciate de cei străini. Lefkada este o una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Veţi descoperi aici plaje nesfârşite, o vegetaţie luxuriantă şi sate tradiţionale unde se conservă intacte obiceiurile şi bucătăria autentică grecească.

Lefkada este destinaţia perfectă pentru o vacanţă în familie sau cu prietenii, în care vă veţi bucura de soare, plajă şi de ospitalitatea oraşelor tipic mediteraneene. Parga este un vechi port construit în stil veneţian. Influenţa vechii administraţii se poate vedea atât la nivelul arhitecturii, cât şi în bucătăria locală şi în inflexiunile dialectului. Vizitaţi Parga împreună cu persoana iubită şi descoperiţi romantismul acestei frumoase staţiuni în plimbările pe străduţele înguste ce conduc spre mare.

Cautarea nu a intors nici un rezultat! Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!

Toate ofertele pentru City Break se afiseaza pentru 2 adulti.
Pentru oferte personalizate de tip City Break (1 adult / 3 adulti / 2 adulti + 1 copil) va rugam sa ne contactati.