Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hasdrubal Thalassa and Spa Port El Kantaoui, Tunsia

   Port El Kantaoui, Tunisia Vezi locatia pe harta

de la
1052 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hasdrubal Thalassa & Spa Port El Kantaoui este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Port El Kantaoui, și oferă plajă privată, piscină în aer liber, piscină interioară și centru spa cu o gamă variată de servicii. Facilitățile de la Hasdrubal Thalassa & Spa Port El Kantaoui includ sală de fitness și teren de tenis. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Hasdrubal Thalassa & Spa Port El Kantaoui sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Hasdrubal Thalassa & Spa Port El Kantaoui oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria locală și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj sau la baia cu aburi. Hasdrubal Thalassa & Spa Port El Kantaoui are în dotare jacuzzi. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. La proprietate se poate juca de asemenea golf.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Hasdrubal Thalassa & Spa Port El Kantaoui dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Habib Bourguiba din Monastir, situat la o distanță de 25 km.

Cele mai apropiate atracții de Hasdrubal Thalassa & Spa Port El Kantaoui sunt: El Kantaoui Golf Course - 1,4 km, Museum Dar Essid - 7,7 km, Sousse Great Grand Mosque - 7,9 km.


Restaurante:
Amilcar - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Le Barca - Bucătărie: locală, internaţională, Meniu: à la carte
Le Barbecue - Bucătărie: preparate la grătar, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Stațiunea Sousse - 8 km
El Kantaoui Golf Course - 1,4 km
Museum Dar Essid - 7,7 km
Sousse Great Grand Mosque - 7,9 km
Sousse Archaeological Museum - 8,2 km
Medinat Alzahra Parc - 9,4 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Habib Bourguiba din Monastir - 25 km

Plaje în vecinătate
Plajă proprie cu nisip - 60 m

Facilitati

Teren de tenis
Balcon
Fitness
Cameră pentru bagaje
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Golf - cu plata
TV
Telefon
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Coafor - cu plata
Tratamente corporale - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Terasă
Manichiură & pedichiură - cu plata
Călcătorie - cu plata
Șezlonguri
Spălătorie - cu plata
Plajă privată
Articole de toaletă gratuite
Acces imediat la plajă
Sală de conferințe - cu plata
Aer condiționat
Umbrele de plajă
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Fierbător
Plajă
Curăţătorie chimică - cu plata
Vedere la grădină
Club pentru copii
3 restaurante
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
2 baruri
Halat de baie, papuci
Pachete Spa - cu plata
Centru Thalasso
Piscină exterioară
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Piscină interioară
Bar pe plajă
Tenis de câmp
Piscină pentru copii
Șezlonguri sau paturi de plajă
Sală de fitness
Mașină de cafea

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.