Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Pret


Tip Oferta


Discount


Destinatie

Vezi mai mult

Facilitati

Vezi mai mult

Despre Hammamet Tunisia

Tunisia este o țară situată în nordul Africii, fiind o destinație turistică populară, cu o istorie și cultură bogată. Vezi care sunt cele mai importante plaje si statiuni din Tunisia.

Citeste mai mult

Despre Hammamet Tunisia


Despre Tunisia


Tunisia este o țară situată în nordul Africii,fiind o destinație turistică populară, cu o istorie și cultură bogată. Capitala Tunis este situată pe coasta de nord a țării, în timp ce cele mai importante orașe sunt Sfax, Sousse și Gabes.

Tunisia are o gamă variată de atractii turistice. Acestea includ orașe medievale vechi cu arhitectură arabă și islamică, precum medina din Tunis, Sousse sau Kairouan. De asemenea, există și situri arheologice antice, cum ar fi Cartagina, care a fost odată o putere majoră în lumea antică, cu atracții turistice precum amfiteatrele romane, templele și muzeele de artăfacte antice.

Tunisia este cunoscută pentru plajele sale frumoase și pentru sporturile nautice, cum ar fi scufundările cu tubul, windsurfingul sau parasailingul. Cei care călătoresc în Tunisia pot vizita și parcuri naționale, cum ar fi Parcul Național El Feija, care este cunoscut pentru pădurile sale de stejar și pentru populația de mistreți.

Tunisia ofera o bucătăria locală ce include mâncăruri precum couscous, tajine, plăcinte cu spanac și linte și brioche-uri dulci. În plus aici gasiti suveniruri cum ar fi argintăria, ceramica și tapițeria.

Limba oficială a Tunisiei este arabă, iar moneda oficială este dinarul tunisian. Tunisienii sunt în general prietenoși și ospitalieri, iar turismul joacă un rol important în economia țării.Cele mai populare stațiuni turistice din Tunisia    Hammamet - situată pe coasta de est a Tunisiei, Hammamet este una dintre cele mai populare stațiuni turistice din țară. Este cunoscută pentru plajele sale frumoase, mănăstirile antice, bazarurile și restaurantele cu specific tunisian.

Hammamet are mai multe plaje cu nisip fin și ape cristaline, iar cele mai populare plaje sunt Plaja Hammamet și Plaja Yasmine. Aici, turiștii pot să se relaxeze pe plajă, să facă scufundări cu tubul, windsurfing sau alte sporturi nautice. Hammamet are și o promenadă pitorească numită Medina, unde turiștii pot găsi magazine cu suveniruri, restaurante și cafenele.
O atracție turistică populară din Hammamet este castelul medina, care a fost construit în secolul al XV-lea și este situat în centrul orașului. Castelul este acum un muzeu care găzduiește expoziții despre istoria și cultura tunisiană.

Un alt loc de vizitat este Parcul Tematic Medina, care oferă turiștilor o experiență de turism cultural, cu reprezentări ale tradițiilor și obiceiurilor locale.
În Hammamet se găsesc, de asemenea, numeroase restaurante care servesc mâncăruri tradiționale tunisiene, precum și mâncăruri din bucătăria internațională.


Clima din Hammamet este una mediteraneană, cu temperaturi blânde în timpul iernii și temperaturi ridicate în timpul verii. Aceste condiții climatice favorabile fac din Hammamet o destinație ideală pentru călătorii în căutarea unui concediu de vară.

    Sousse - situată la sud de Hammamet, Sousse este o altă stațiune turistică populară, cunoscută pentru medina sa veche, plajele frumoase și festivalurile sale culturale.

Sousse este un oraș situat pe coasta de est a Tunisiei, la aproximativ 140 km sud de capitala Tunis și este una dintre cele mai importante destinații turistice din Tunisia. Orașul are o istorie bogată, fiind fondat în secolul al IX-lea î.Hr., și este recunoscut pentru medina sa veche, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO.

Sousse are o plajă largă și frumoasă cu nisip fin și ape cristaline, cunoscută sub numele de Plaja Boujaafar. Aici turiștii pot să se relaxeze pe plajă, să facă scufundări, snorkeling, sau alte activități nautice.

Medina din Sousse este o atracție turistică populară și este una dintre cele mai bine păstrate medine din Tunisia. În interiorul său se găsesc străzi înguste și labirintice, care oferă turiștilor o incursiune în istoria și cultura tunisiană. De asemenea, în medina se găsesc o serie de magazine și suq-uri tradiționale, unde turiștii pot cumpăra suveniruri, bijuterii, obiecte de artizanat și multe altele.

O altă atracție turistică importantă din Sousse este Muzeul Arheologic, care găzduiește o colecție impresionantă de artefacte romane și punicene, precum și o colecție de mozaicuri. În Sousse se găsesc, de asemenea, numeroase restaurante și cafenele care servesc mâncăruri tradiționale tunisiene, precum și mâncăruri din bucătăria internațională.

Clima din Sousse este mediteraneană, cu temperaturi ridicate în timpul verii și temperaturi blânde în timpul iernii, ceea ce face din Sousse o destinație ideală pentru vacanțe în orice perioadă a anului.


Monastir este un oraș situat pe coasta de est a Tunisiei, la aproximativ 20 km sud de Sousse. Este una dintre cele mai importante destinații turistice din țară, recunoscută pentru istoria sa bogată, pentru arhitectura sa islamică și pentru plajele sale frumoase.

Orașul Monastir este cunoscut pentru Ribat-ul său, o fortăreață islamică construită în secolul al VIII-lea, care a fost inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Ribat-ul este o atracție turistică populară și oferă o priveliște impresionantă asupra orașului și a coastei.

Monastir are, de asemenea, o plajă frumoasă cu nisip fin și ape cristaline, numită Plaja Skanes. Aici turiștii pot să se relaxeze pe șezlonguri și umbrele de plajă, să facă scufundări, snorkeling sau alte activități nautice.

În Monastir se găsesc numeroase restaurante și cafenele care servesc mâncăruri tradiționale tunisiene, precum și mâncăruri din bucătăria internațională. De asemenea, turiștii pot explora medina veche din Monastir, unde se găsesc suq-uri tradiționale și magazine cu bijuterii, obiecte de artizanat și multe altele.

Clima din Monastir este mediteraneană, cu temperaturi ridicate în timpul verii și temperaturi blânde în timpul iernii. Această climă face din Monastir o destinație ideală pentru vacanțe în orice perioadă a anului.


Mahdia este un oraș situat pe coasta de est a Tunisiei, la aproximativ 50 km sud de Sousse. Este una dintre cele mai frumoase destinații turistice din țară, fiind renumit pentru plajele sale frumoase, istoria sa bogată și cultura sa tradițională.

Mahdia are o plajă frumoasă cu nisip fin și ape cristaline, numită Plaja Mahdia, care se întinde pe o lungime de aproximativ 6 km. Aici turiștii pot să se relaxeze pe șezlonguri și umbrele de plajă, să facă sporturi nautice, să facă plimbări cu barca sau să exploreze zona subacvatică prin scufundări sau snorkeling.

Mahdia are un medina istoric, care este încă unul dintre cele mai bine conservate din Tunisia. Medina Mahdia este o atracție turistică importantă și oferă o priveliște unică asupra istoriei și culturii tunisiene.

De asemenea, Mahdia are o moschee veche care datează din secolul al X-lea, numită Grande Mosque. Aceasta este o atracție turistică importantă, datorită arhitecturii sale unice și a istoriei sale bogate.

În Mahdia se găsesc numeroase restaurante care servesc mâncăruri tradiționale tunisiene, precum și mâncăruri din bucătăria internațională. Turiștii pot să se bucure de preparate tradiționale precum couscous și tajine, sau pot să încerce specialitățile din bucătăria italiană și franceză.

Clima din Mahdia este mediteraneană, cu veri calde și uscate și ierni blânde. Această climă face din Mahdia o destinație ideală pentru vacanțe în orice perioadă a anului.


    Djerba - o insulă situată în partea de sud a Tunisiei, Djerba este cunoscută pentru plajele sale frumoase, comunitatea sa evreiască tradițională și pentru siturile istorice, cum ar fi Moscheea Fadhloun.

    Port El Kantaoui - situată la nord de Sousse, Port El Kantaoui este o stațiune turistică modernă, cu o marina impresionantă, plaje frumoase și o varietate de facilități pentru sporturi nautice.

Port El Kantaoui este o stațiune turistică situată la aproximativ 10 km de Sousse, pe coasta de est a Tunisiei. Este o destinație populară datorită portului său pitoresc, plajelor sale frumoase și a numeroaselor opțiuni de cazare și de agrement.

Portul din El Kantaoui este portul privat cel mai important al Tunisiei și este o atracție turistică majoră.
Aici se găsesc numeroase iahturi și bărci de agrement, precum și o gamă largă de magazine, restaurante și baruri. Turiștii pot lua o plimbare cu barca, pot face pescuit sau pot explora zona în jurul portului.

Plajele din Port El Kantaoui sunt frumoase și se întind pe o lungime de 4 km, cu nisip fin și ape cristaline. Aici turiștii pot să se relaxeze pe șezlonguri și umbrele de plajă, să facă sporturi nautice precum windsurfing, jet ski sau parasailing.

În Port El Kantaoui se găsesc și numeroase restaurante care servesc mâncăruri tradiționale tunisiene, precum și mâncăruri din bucătăria internațională. În apropierea portului se găsește un parc de distracții, un parc acvatic și un teren de golf, oferind o gamă largă de opțiuni de agrement.

Clima din Port El Kantaoui este mediteraneană, cu veri calde și uscate și ierni blânde. Acest climat face din Port El Kantaoui o destinație ideală pentru vacanțe în orice perioadă a anului.


    Tabarka - situată la nord-vest de Tunis, Tabarka este o stațiune turistică situată pe coasta Mediteranei, cunoscută pentru plajele sale frumoase, piața sa de pește proaspăt și festivalurile sale muzicale.

Acestea sunt doar câteva dintre stațiunile turistice cele mai populare din Tunisia, însă există multe altele care merită vizitate, cum ar fi Monastir, Mahdia și El Kef.


Cele mai frumoase plaje din Tunisia


    Plaja Djerba - Situată pe insula Djerba, plaja Djerba este o plajă cu nisip fin și ape cristaline, ideală pentru scufundări cu tubul, windsurfing și alte sporturi nautice.

    Plaja Sousse - Situată în apropierea orașului Sousse, plaja Sousse este o plajă cu nisip fin și ape calde, ideală pentru înot, plajă și bronzat.

    Plaja Hammamet - Situată în apropierea orașului Hammamet, plaja Hammamet este o plajă cu nisip fin și ape cristaline, ideală pentru înot și sporturi nautice.

    Plaja Monastir - Situată în apropierea orașului Monastir, plaja Monastir este o plajă cu nisip fin și ape cristaline, ideală pentru plajă și bronzat.

    Plaja Tabarka - Situată în apropierea orașului Tabarka, plaja Tabarka este o plajă cu nisip fin și ape cristaline, ideală pentru scufundări cu tubul, windsurfing și alte sporturi nautice.

Acestea sunt doar câteva dintre plajele frumoase din Tunisia, însă există multe altele care merită vizitate, cum ar fi plajele din Skanes, Mahdia și Nabeul.

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 506 hoteluri

oferta
speciala
de la 780  734  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 792  766  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 823  810  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 908  880  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 924  896  / camera * 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 940  912  / camera * 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 940  912  / camera * 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii

- 302 €
de la 1233  931  / camera * 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 957  942  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 968  953  / camera * 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
de la 968  / camera * 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 993  978  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
de la 979  / camera * 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1149  1014  / camera * 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1173  1031  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Vezi detalii