Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tarik Hotel, Torremolinos

   Torremolinos, Spania Vezi locatia pe harta

de la
1238  1220 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotelul Tarik este situat pe plaja Playamar din staţiunea Torremolinos, la doar 12 minute cu maşina de Aeroportul Malaga. Hotelul are sediul într-o clădire cu specific andaluzian şi oferă o piscină în aer liber şi camere cu TV prin satelit.

Camerele cu aer condiţionat ale Hotelului Tarik au podea din gresie şi decor simplu. Fiecare cameră este dotată cu televizor LCD şi baie proprie, iar multe dintre ele au un balcon cu vedere la mare.

Restaurantul serveşte zilnic un mic dejun tip bufet. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o pizzerie şi un café-bar, dotat cu televizor cu ecran mare.

Personalul de la recepţia deschisă non-stop vă poate oferi informaţii despre atracţiile turistice de pe Costa del Sol. De asemenea, acesta vă poate ajuta cu rezervarea de bilete pentru tururi cu ghid, spectacole live şi alte evenimente.

Clubul de golf Parador Málaga se află la 8 minute cu maşina de Hotelul Tarik. Centrul oraşului Malaga este la 20 minute cu maşina.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.