Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Pret


Tip Oferta


Discount


Destinatie


Facilitati

Vezi mai mult

Despre Costa del Sol Spania

Costa del Sol este o regiune situată în sudul Spaniei, pe litoralul Mediteranei, în provincia Malaga, regiunea Andaluzia. Acesta este renumit pentru plajele sale frumoase, clima excelentă și peisajele spectaculoase.

Citeste mai mult

Despre Costa del Sol Spania


Costa del Sol este o regiune situată în sudul Spaniei, pe litoralul Mediteranei, în provincia Malaga din regiunea Andaluzia. Acesta este renumit pentru plajele sale frumoase, clima excelentă și peisajele spectaculoase.

Plajele de pe Costa del Sol se întind pe o distanță de 161 km și sunt unele dintre cele mai populare din Europa. Este un loc ideal pentru a practica sporturile nautice, cum ar fi surfing-ul, windsurfing-ul și scufundările. De asemenea, regiunea este cunoscută pentru terenurile de golf de calitate superioară.

Clima este foarte plăcută pe tot parcursul anului,
cu temperaturi medii de aproximativ 18 grade Celsius iarna și de aproximativ 28 grade Celsius vara. Este o destinație turistică populară, în special pentru turiștii din nordul Europei, care caută soare și căldură în timpul sezonului rece.

Pe lângă plaje și sporturile nautice, Costa del Sol are multe alte atracții turistice, inclusiv parcuri tematice, muzee și galerii de artă. De asemenea, regiunea este cunoscută pentru gastronomia sa, care include preparate delicioase de pește și fructe de mare.

În concluzie, Costa del Sol este o destinație turistică excelentă, cu multe atracții și activități pentru toată lumea.


Staiuni turistice in Costa del SolCosta del Sol are o mulțime de stațiuni turistice populare, fiecare cu propriul său farmec și caracteristici unice. Iată câteva dintre cele mai renumite stațiuni din regiune:

    Marbella - Este una dintre cele mai faimoase stațiuni din Costa del Sol, renumită pentru plajele sale exclusiviste, cluburile de noapte și magazinele de lux. Are o varietate de opțiuni de cazare, de la hoteluri de lux la apartamente și vile private.

    Puerto Banus - este o stațiune turistică situată în sudul Spaniei, pe Coasta del Sol, aproape de orașul Marbella. Este cunoscută drept o destinație turistică de lux, cu o mulțime de magazine de modă, baruri și restaurante de calitate, precum și cu o marina aglomerată, unde se găsesc iahturi de lux și bărci de agrement.

    Torremolinos - Este una dintre cele mai vechi stațiuni din regiune și are o gamă largă de opțiuni de cazare, restaurante, baruri și cluburi de noapte. Torremolinos este de asemenea cunoscută pentru plajele sale, care sunt populare printre turiști pentru sporturile nautice.

    Fuengirola - Este o altă stațiune populară de pe Costa del Sol, cu o plajă lungă și o promenadă aglomerată. Este un loc excelent pentru familii, cu multe atracții pentru copii și o gamă largă de opțiuni de cazare și restaurante.

    Estepona - Este o stațiune mai liniștită, care a reușit să își păstreze caracterul tradițional. Este cunoscută pentru plajele sale de nisip și pentru centrul istoric frumos conservat. Estepona este o alegere populară pentru turiștii care caută o experiență mai autentică în Costa del Sol.

    Nerja - Este o stațiune pitorească, situată la est de Malaga, cunoscută pentru peisajele sale naturale și plajele de nisip. Este un loc popular pentru sporturile nautice, dar și pentru vizitarea peșterii din Nerja, una dintre cele mai populare atracții turistice din regiune.
    
    Benalmadena - este o stațiune turistică situată pe Coasta del Sol, în provincia Malaga din sudul Spaniei. Este cunoscută pentru plajele sale frumoase cu nisip fin, portul său aglomerat și variatele opțiuni de divertisment și distracție.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare stațiuni de pe Costa del Sol. Regiunea are multe alte orașe și sate frumoase, fiecare cu propriul său farmec și atracții.


Despre Marbella

Marbella este una dintre cele mai cunoscute stațiuni turistice din regiunea Costa del Sol din sudul Spaniei. Este situată în provincia Malaga, în regiunea Andaluzia și este cunoscută pentru plajele sale frumoase, cluburile de noapte și magazinele de lux.

Marbella are o istorie lungă și bogată, fiind locuită încă din perioada romană. În prezent, este o stațiune cosmopolită, populară în special printre turiștii care caută lux și exclusivitate. Centrul orașului este frumos conservat, cu străzi înguste, case albe cu flori colorate și o gamă largă de restaurante și baruri.

Printre cele mai populare atracții din Marbella se numără plajele sale, care se întind pe o lungime de aproximativ 27 de kilometri, oferind o varietate de sporturi nautice, inclusiv surfing, windsurfing și scufundări. Stațiunea are, de asemenea, multe cluburi de noapte și baruri, unde turiștii se pot bucura de atmosfera vibrantă din oraș.

În apropiere de Marbella se află și Puerto Banus, o zonă exclusivistă de marina, cu yachturi de lux, restaurante și magazine de designeri celebri. Este un loc preferat pentru vizitatorii care doresc să vadă oameni bogați și celebrități.

Marbella este, de asemenea, un loc excelent pentru a practica golf, cu multe terenuri de golf de calitate superioară în apropiere. Stațiunea este populară pe tot parcursul anului, datorită climatului său plăcut, cu temperaturi medii între 18 și 30 de grade Celsius.

În concluzie, Marbella este o stațiune turistică de top din Costa del Sol, cunoscută pentru plajele sale frumoase, atmosfera exclusivistă și opțiunile de divertisment. Este un loc popular pentru turiștii care caută o experiență luxoasă în timpul vacanței lor.


Despre Puerto Banus


Puerto Banus este o stațiune turistică situată în sudul Spaniei, pe Coasta del Sol, aproape de orașul Marbella. Este cunoscută drept o destinație turistică de lux, cu o mulțime de magazine de modă, baruri și restaurante de calitate, precum și cu o marina aglomerată, unde se găsesc iahturi de lux și bărci de agrement.

Portul din Puerto Banus este punctul central al stațiunii și atrage un număr mare de turiști și localnici. Aici, vizitatorii pot admira iahturile de lux și bărcile de agrement sau se pot plimba prin magazinele de modă de lux, precum Gucci, Versace sau Louis Vuitton. De asemenea, portul are o mulțime de baruri și restaurante, oferind o gamă variată de opțiuni de luat masa și de petrecere a timpului liber.

În afară de port, Puerto Banus are și o plajă de nisip fin, situată la nord de port. Plaja este împărțită în mai multe secțiuni, oferind turiștilor o gamă variată de opțiuni de relaxare și de distracție. De asemenea, există și opțiuni pentru sporturi nautice, cum ar fi jet ski, scufundări sau parasailing.

Pe lângă port și plajă, Puerto Banus are și alte atracții turistice, precum teatrul și muzeul Cortijo Miraflores, unde vizitatorii pot afla mai multe despre istoria și cultura regiunii Andaluzia, sau castelul Castillo de San Luis, o fortificație din secolul al XVIII-lea, care a fost renovată și transformată într-un muzeu.

În concluzie, Puerto Banus este o stațiune turistică de lux, situată în apropiere de Marbella, pe Coasta del Sol din Spania. Este cunoscută pentru portul său aglomerat și plaja de nisip fin, precum și pentru magazinele de modă de lux, restaurantele și barurile sale. Este o destinație turistică ideală pentru cei care caută o experiență de vacanță de lux, cu opțiuni variate de activități și atracții turistice.


Despre Torremolinos


Torremolinos este o stațiune turistică populară situată în regiunea Costa del Sol din sudul Spaniei, în provincia Malaga, la aproximativ 13 kilometri de Malaga.

Torremolinos a devenit o destinație turistică populară încă din anii '60 și '70 și este cunoscută pentru plajele sale, viața de noapte vibrantă și atmosfera prietenoasă și relaxată. Este o destinație populară pentru turiști din întreaga lume, în special din Europa.

Plajele din Torremolinos sunt împărțite în mai multe secțiuni, inclusiv Playa Bajondillo, Playa La Carihuela și Playa Los Alamos. Toate plajele au nisip fin și ape calde și sunt populare pentru sporturile nautice, inclusiv surfing, kitesurfing și windsurfing. Turiștii pot închiria șezlonguri și umbrele de soare, iar pe promenada de-a lungul plajelor se află multe restaurante și baruri.

Torremolinos are, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de cazare, de la hoteluri de lux la apartamente și vile private. Stațiunea are, de asemenea, multe restaurante care servesc specialități locale și internaționale, precum și multe baruri și cluburi de noapte, care oferă o varietate de opțiuni de divertisment pentru turiști.

O atracție turistică populară din Torremolinos este centrul istoric din Pueblo Blanco, cu străzi înguste și case albe tradiționale. Aici se pot găsi multe magazine de suveniruri și restaurante cu preparate tradiționale spaniole.

Torremolinos este, de asemenea, o destinație populară pentru familiile cu copii, datorită parcului acvatic Aqualand, care are o varietate de tobogane și atracții acvatice pentru toate vârstele.

În concluzie, Torremolinos este o stațiune turistică populară în Costa del Sol, cunoscută pentru plajele sale frumoase, viața de noapte vibrantă și atmosfera relaxată. Este o destinație ideală pentru turiștii care caută o experiență de vacanță plăcută și relaxantă, cu o varietate de opțiuni de divertisment și activități.


Despre Fuengirola


Fuengirola este o stațiune turistică situată pe Coasta del Sol, în provincia Malaga, la aproximativ 25 de kilometri de Malaga, în sudul Spaniei. Este cunoscută pentru plajele sale cu nisip fin și ape calde, precum și pentru viața de noapte animată și oferta variată de restaurante și baruri.

Una dintre principalele atracții ale stațiunii este plaja Fuengirola, o plajă lungă de aproape 8 kilometri, cu o gamă largă de facilități, inclusiv zone pentru sporturi nautice, locuri de joacă pentru copii, terenuri de volei pe plajă și multe altele. Pe promenada de-a lungul plajei se află o varietate de baruri, cafenele și restaurante, care oferă preparate tradiționale și internaționale.

Fuengirola are, de asemenea, multe alte atracții turistice, inclusiv ruinele unui castel maur, care oferă o priveliște panoramică a zonei înconjurătoare, și parcul biologic Zoo de Fuengirola, care găzduiește o gamă variată de animale și păsări exotice.

Stațiunea are, de asemenea, multe opțiuni de cazare, de la hoteluri de lux la apartamente și vile private, iar prețurile sunt, în general, mai accesibile decât în alte stațiuni turistice din Costa del Sol.

În concluzie, Fuengirola este o stațiune turistică populară în Costa del Sol, cunoscută pentru plajele sale frumoase, viața de noapte animată și oferta variată de restaurante și baruri. Este o destinație ideală pentru turiștii care caută o experiență de vacanță plăcută și relaxantă, cu o varietate de opțiuni de divertisment și activități.


Despre Estepona


Estepona este o frumoasă stațiune turistică situată pe Coasta del Sol, în provincia Malaga din sudul Spaniei. Este cunoscută pentru plajele sale cu nisip fin și ape cristaline, precum și pentru centrul istoric bine conservat și ofertele variate de restaurante și baruri.

Plajele din Estepona sunt printre cele mai bune din Costa del Sol,
cu ape calde și cristaline și nisip fin. Cele mai populare plaje sunt Playa del Cristo și Playa de la Rada. Turiștii pot închiria șezlonguri și umbrele de soare și pot participa la o gamă largă de sporturi nautice, inclusiv surfing, windsurfing și kiteboarding.

Centrul istoric al Estepona este, de asemenea, o atracție turistică populară, cu străzi înguste și case albe tradiționale, pline de flori colorate. Aici se pot găsi multe magazine de suveniruri, baruri și restaurante cu preparate tradiționale spaniole.

Pentru turiștii care caută o experiență culturală, Estepona găzduiește mai multe muzee, inclusiv Muzeul Etnografic, care prezintă tradițiile și obiceiurile regiunii, și Muzeul de Artă Contemporană din Estepona, care găzduiește o colecție de artă modernă.

Stațiunea oferă și multe opțiuni de cazare, de la hoteluri de lux la apartamente și vile private. Există multe restaurante care servesc specialități locale și internaționale, precum și o gamă variată de baruri și cluburi de noapte.

În concluzie, Estepona este o stațiune turistică frumoasă și populară în Costa del Sol, cunoscută pentru plajele sale cu nisip fin, centrul istoric bine conservat și oferta variată de restaurante și baruri. Este o destinație ideală pentru turiștii care caută o experiență de vacanță plăcută și relaxantă, cu o gamă largă de opțiuni de divertisment și activități.


Despre Nerja


Nerja este o stațiune turistică situată pe Coasta del Sol, în provincia Malaga din sudul Spaniei. Este cunoscută pentru plajele sale cu nisip fin și ape cristaline, precum și pentru peisajele naturale impresionante și centrul istoric bine conservat.

Una dintre principalele atracții ale stațiunii este Balconul Europei, o terasă naturală situată pe un promontoriu de stâncă deasupra mării, care oferă o priveliște spectaculoasă a litoralului și a munților din apropiere. Balconul Europei este înconjurat de străzi pietruite și case albe tradiționale, pline de flori colorate, și este un loc popular pentru plimbări și fotografii.

Stațiunea are, de asemenea, multe plaje frumoase, cum ar fi Playa Burriana și Playa de Calahonda, care oferă facilități pentru sporturi nautice și pentru relaxare. În plus, Nerja este situată la poalele munților Sierra de Almijara, oferind posibilitatea de a face drumeții și de a explora peisajele naturale impresionante din jur.

Centrul istoric al Nerjei este bine conservat și plin de clădiri istorice, inclusiv Biserica El Salvador și Muzeul Preistoriei din Nerja, care găzduiește o colecție de artefacte arheologice din regiune.

Stațiunea oferă și multe opțiuni de cazare, de la hoteluri de lux la apartamente și vile private. Există multe restaurante care servesc specialități locale și internaționale, precum și o gamă variată de baruri și cluburi de noapte.

În concluzie, Nerja este o destinație turistică frumoasă și populară în Costa del Sol, cunoscută pentru plajele sale cu nisip fin, peisajele naturale impresionante și centrul istoric bine conservat. Este o destinație ideală pentru turiștii care caută o experiență de vacanță plăcută și relaxantă, cu o gamă largă de opțiuni de divertisment și activități.


Despre Benalmadena


Benalmadena este o stațiune turistică situată pe Coasta del Sol, în provincia Malaga din sudul Spaniei. Este cunoscută pentru plajele sale frumoase cu nisip fin, portul său aglomerat și variatele opțiuni de divertisment și distracție.

Unul dintre cele mai importante puncte de atracție din Benalmadena este portul său modern și aglomerat, numit Puerto Marina. Acesta este un port turistic de lux, cu o mulțime de magazine, baruri și restaurante, precum și cu un parc de distracții și un acvariu subacvatic. De asemenea, portul este cunoscut pentru barurile și cluburile sale de noapte, care oferă o gamă variată de opțiuni de distracție și petrecere a timpului liber.

Stațiunea oferă, de asemenea, multe opțiuni de plajă, inclusiv plaja Santa Ana și plaja Bil Bil, care sunt renumite pentru nisipul fin și apele cristaline. Aceste plaje oferă și facilități pentru sporturi nautice, cum ar fi windsurfing și scufundări.

Benalmadena are și un centru istoric bine conservat, situat în partea de sus a orașului, cunoscut sub numele de Benalmadena Pueblo. Acesta este un sat tradițional andaluz, cu străzi pietruite și case vechi de culoare albă. Printre atracțiile din Benalmadena Pueblo se numără Biserica Parohială a Sfântului Dominic și Castelul Colomares, o clădire neo-gotică construită în secolul al XX-lea.

În concluzie, Benalmadena este o destinație turistică populară pe Coasta del Sol, cunoscută pentru portul său aglomerat, plajele sale frumoase cu nisip fin și opțiunile sale variate de divertisment și distracție. Este o destinație ideală pentru turiștii care caută o experiență de vacanță plăcută și animată, cu o gamă largă de opțiuni de activități și atracții turistice.

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 487 hoteluri


- 164 €
de la 1128  964  / camera * 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1215  1121  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1138  1121  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1280  1141  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1158  1141  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1206  1181  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1288  1259  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1280  1259  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii

- 319 €
de la 1598  1279  / camera * 2 adulti | perioada 26.05.2024 - 02.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1298  1279  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1298  1279  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1299  1279  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1410  1318  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1358  1338  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1406  1378  / camera * 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii