Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterraneo Real Apartamentos, Fuengirola Costa del Sol

   Fuengirola, Spania

de la
1498  1476 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.10.2024 - 20.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Apartamentos Mediterráneo Real este situat la 10 minute de mers pe jos de plaja Los Boliches și la 2 km de Fuengirola. Oferă o piscină în aer liber și apartamente și studiouri elegante.

Toate spațiile de cazare bine echipate de la Mediterráneo Real au o zonă de relaxare spațioasă, cu TV prin satelit și DVD player. De asemenea, există încălzire, seif și masă de călcat.

Chicinetele au mașină de spălat vase, frigider cu congelator și cuptor cu microunde. De asemenea, au plită electrică, prăjitor de pâine și aparat de cafea. Piscina este adaptată pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Restaurantul oferă o gamă largă de mâncăruri spaniole și internaționale. Există o mică selecție de magazine, baruri și restaurante în Los Boliches și în stațiunile învecinate Fuengirola.

Gara Boliches este la doar 5 minute de mers pe jos de apartamente și oferă acces ușor la Málaga. Marbella este la 30 de minute de mers cu mașina. Personalul de la recepție vă poate aranja transferuri de la/la aeroport.


Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.