Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Monarque Torreblanca, Fuengirola

   Fuengirola, Spania Vezi locatia pe harta

de la
1458  1141 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.05.2024 - 12.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Monarque Torreblanca se afla la cca. 150 m de plaja cu nisip. Centrul turistic este la aproximativ 2 km. Orasul Fuengirola este la aproximativ 2 km (Mijas la aproximativ 8 km, Marbella la aproximativ 31 km). Cele mai apropiate facilitati de cumparaturi se afla la cca. La 250 m de hotel, se poate ajunge la un supermarket/cele mai apropiate baruri si restaurante sunt la doar 100 m de hotel.


Puncte de interes: Zoo-Bioparc Fuengirola (la aproximativ 4 km) si Puerto Marina (la aproximativ 10 km).


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 9 etaje si 184 de camere renovate ultima data in 2020. Acesta pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie 24 de ore (check-in de la 14:00, check-out pana la 12:00), un lobby cu bar, 2 lifturi, aer conditionat, un seif (contra cost). ), salon de coafura, magazin, discoteca , zona de parcare gratuita, restaurant (aer conditionat), 2 baruri, WiFi este disponibil gratuit, 2 piscine cu apa dulce, cu o piscina separata pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare.


FACILITATI CAMERE: Camerele luminoase si mobilate modern sunt dotate cu pat twin, pat suplimentar, patut pentru copii (contra cost), incalzire (reglabil individual), internet (gratuit), seif (gratuit) si TV satelit cu ecran plat precum si aer conditionat reglabil individual, baie cu cada si dus. Prosoapele sunt schimbate zilnic

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.