Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Puerto Azul, Marbella, Costa del Sol

   Marbella, Spania Vezi locatia pe harta

de la
1269  1240 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.11.2024 - 10.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aparthotel Puerto Azul din Marbella este situat în centrul orașului, lângă plaja Fontanilla. Oferă o recepție deschisă nonstop, piscină în aer liber și apartamente cu aer condiționat, balcon privat și TV prin satelit.

Unitățile au terasă, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și aer condiționat. Fiecare apartament are o bucătărie care include cuptor cu microunde și frigider. Un seif este disponibil la un cost suplimentar.

Puerto Azul se află la doar 5 minute de mers pe jos de portul de agrement din Marbella și de orașul vechi istoric. Populara stațiune Puerto Banús este la 10 minute de mers cu mașina sau cu autobuzul.

Restaurantul Sirocco servește un mic dejun tip bufet, meniuri zilnice și cina à la carte. Aici este disponibil WiFi gratuit.

Teatro Ciudad de Marbella se află la 1,5 km de Puerto Azul Marbella. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Malaga, situat la 41 km de proprietate.


Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.