Top 10 Cele mai bune hoteluri in Mallorca

  • Ioni
  • /
  • 18 februarie 2021

Top 10 Cele mai bune hoteluri in Mallorca

Mallorca este o destinatie de vacanta surprinzatoare. Insula este incredibil de frumoasa, cu plaje boeme si golfuri flancate de stanci magnifice iar apa are acea culoare turcoaz prin care poti vedea clar vietatile marine. Plajele sunt ferite de vant si cele mai multe au nisip fin si sunt inconjurate de paduri de pini ce ofera o umbra racoroasa in dupa- amiezile fierbinti de vara.



Hotelul Playa Golf 4* este situat pe promenada, aproape de centrul statiunii Playa de Palma, in prima linie, vis-a-vis de plaja.
Hotelul este locul ideal de petrecerea unei vacante de neuitat. In fata hotelului se intinde o plaja cu clasificarea Blue Flag, avand 6 km lungime. La parterul hotelului se afla un restaurant recunoscut pentru mancarea foarte buna, mai exact fructe de mare si alte specialitati specifice zonei. Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.



Hotelul Roc Leo 4* este locul ideal pentru relaxare, avand ca avantaj pozitia fata de orasul Palma, unde se poate ajunge intr-o plimbare scurta cu autobuzul care se ia de langa hotel.
Hotelul este localizat la 50 de metri fata de plaja, 9 km de Palma oras si 4 km de aeroport.
Plaja este cu nisip fin si intrare lina si nisipoasa in mare. Umbrelele si sezlongurile sunt contra cost.


Sol Katmandu Park & Resort 4* este situat in cadrul parcului tematic Katmandu, la 250 m fata de plaja Magalluf. In apropiere exista terneuri de golf, Aquaparcul din Magalluf este la 2 km, iar orasul Palma de Mallorca este la 15 km. La 5 minute de mers pe jos se afla zona comerciala si de divertisment din Magalluf.



Situat in una dintre cele mai linistite zone ale statiunii Magalluf, hotelul si-a renovat recent spatiile comune de la parterul cladirii, piscinele si camerele. Hotelul este recunoscut de turisti pentru calitatea bucatariei traditionale si a personalului prietenos. Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 50 de metri.
Hotelul este localizat la 100 de metri de plaja din Magalluf, in centrul turistic si comercial al statiunii, la 26 km de aeroport si la 20 km de port. Plaja este publica, cu nisip, la 100 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Hotelul complet renovat (fostul Sol Antillas) este situat pe malul marii in Calvia, una dintre regiunile cu cele mai multe plaje distinse cu Blue Flag din Mallorca, oferind privelisti uimitoare asupra Golfului Palma si toate serviciile si facilitatile pe care le-ar putea oferi un hotel de categorie superioara.
Centrul SPA are piscina interioara (acesul permis persoanelor peste 16 ani), sauna finlandeza, 3 cabine pentru tratamente corporale si faciale si masaj (contra cost).


Hotelul se afla in frumoasa statiune Cala Millor, aproape de plaja si de centru statiunii. In zona se gasesc numeroase magazine, restaurante, baruri si statie de transport public.
Hotelul este localizat la 200 de metri de plaja statiunii Cala Millor, la 70 km de aeroportul Palma si la 75 km de orasul Palma.
Plaja este cu nisip alb fin si intrare lina in mare. Apa marii este limpede, turcoaz. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.


Acest hotel elegant se bucura de o pozitie foarte buna, fiind situat chiar pe plaja din Palmanova. Hotelul a adoptat conceptul Adults Only (nu accepta copii sub varsta de 16 ani), prin urmare este dedicat adultilor, iar acest lucru prezinta un avantaj pentru cuplurile care doresc liniste si relaxare, hotelul oferind o atmosfera exclusivista. Statia de autobuz si de taxi este de 50 de metri distanta fata de hotel.
Hotelul se afla pe plaja, la 14 km fata de orasul Palma, la 10 km de castelul Bellver si 24 km fata de aeroport.
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Plaja din Palmanova are u1 km lungime si 70 de metri latime, despartita in 2 de un afloriment stancos. Plaja a primit premiul Q al calitatii, acordat de Spanish Tourism Quality Institute, fiind singura plaja din Mallorca care a castigat aceasta distinctie.



Hotelul aflat in statiunea frumoasa si linistita Palmanova a fost preluat recent de lantul Alua si renovat integral. Hotelul se recomanda in special familiilor si cuplurilor care doresc o vacanta de relaxare.
Hotelul se afla pe malul marii cu acces de pe platforma si la 250 de metri de plaja cu nisip fin a statiunii Palmanova. Orasul Palma se afla la 18 km distanta de hotel iar aeroportul la 30 km.


Hotelul este amplasat pe o colina cu vedere la Golful Magalluf si ofera acces cu liftul la plaja aflata in fata hotelului. Multe dintre camere au terasa privata si vedere la mare. Hotelul se afla intr-o zona linistita, intre Palma Nova si Magalluf, dar si aproape de strada cu cele mai multe baruri din Magalluf.
Hotelul este localizat in prima linie in fata plajei Son Maties din Magalluf si 25 km distanta de aeroport.
Plaja din Magalluf are 900 de metri lungime, nisip fin, intrare lina in mare si este deservita de o promenada cu terase si baruri de la un capat la celalalt. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. In timpul verii plaja poate fi aglomerata si zgomotoasa.


10. HSM Don Juan 3*

Hotelul amplasat intr-o zona frumoasa a statiunii Magalluf, aproape de zona de distractie cu restaurante, baruri si magazine si de plaja cu nisip. Hotelul se afla la 300 de metri de plaja statiunii Magalluf, la 30 km de Aeroportul Palma.
Hotelul dispune de: piscina exterioara pentru adulti cu sectiune pentru copii, terasa pentru plaja, restaurant bufet, bar, bar la piscina, receptie 24h, camera pentru bagaje, rent-a-car, animatie pentru adulti si copii.



SOURCE AND TAGS