Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Playa Golf, Playa de la Palma, Mallorca

   Playa De Palma, Spania Vezi locatia pe harta

de la
2424  2009 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel Playa Golf 4*:
Hotelul este locul ideal de petrecerea unei vacante de neuitat. In fata hotelului se intinde o plaja cu clasificarea Blue Flag, avand 6 km lungime. La parterul hotelului se afla un restaurant binecunoscut pentru mancarea foarte buna, mai exact fructe de mare si alte specialitati specifice zonei.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.


Localizare Hotel Playa Golf 4*:
Hotelul este situat pe promenada, aproape de centrul statiunii Playa de Palma, in prima linie, vis-a-vis de plaja.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere Hotel Playa Golf 4*:
Hotel Playa Golf dispune de 220 de camere, dotate cu: terasa, telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar (contra cost), seif (contra cost), uscator de par.

Facilitati Hotel Playa Golf 4*:
Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant, bar, 4 piscine: exterioara, piscina incalzita acoperita, piscina pentru copii, piscina cu jacuzzi, cate un bar si cafenea care deserveste fiecare piscina, sala de fitness, sauna, baie turceasca, teren de minigolf, teren de tenis, magazin, program de animatie.


Facilitati copii:
Loc de joaca, piscina.

Web Hotel Playa Golf 4*:
www.hotelplayagolf.com

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.