Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Pret


Tip Oferta


Destinatie


Facilitati

Vezi mai mult

Despre Ischia Italia

Despre Ischia: obiective turistice, statiuni, plaje si recomandari de cazare in Insula Ischia pentru o vacanta perfecta!

Citeste mai mult

Despre Ischia Italia


Despre IschiaIschia este o insulă din Marea Mediterană, situată la vest de Napoli, în Golful Napoli, la aproximativ 30 de kilometri de coasta Italiei. Este cea mai mare insulă din Golful Napoli și este cunoscută pentru plajele sale, izvoarele termale, castelele medievale și pitorescul său natural.

Insula Ischia este o destinație populară de vacanta, mai ales pentru turiștii italieni, dar și pentru cei din alte țări. Printre cele mai cunoscute obiective turistice din Ischia se numără Castello Aragonese, o fortăreață medievală construită pe o stâncă deasupra apei și Giardini La Mortella, un frumos grădină botanică cu o varietate impresionantă de plante exotice.

Insula Ischia este renumită pentru izvoarele sale termale, care sunt cunoscute pentru proprietățile lor terapeutice. Există numeroase spa-uri și băi termale pe insulă, iar mulți turiști vin aici pentru a se relaxa și a-și îmbunătăți starea de sănătate.

În general, Insula Ischia este o destinație foarte frumoasă și diversă ce oferă o gamă largă de activități și experiențe turistice, de la plajă și soare, la explorarea istoriei și culturii italiene, la tratamentele de sănătate și relaxare într-un cadru natural impresionant.


Insula Ischia - Obiective turisticeIschia are multe obiective turistice frumoase și interesante. Iată câteva dintre cele mai populare dintre ele:

    Castello Aragonese - o fortăreață medievală construită pe o stâncă deasupra apei, cu vedere la orașul Ischia și la Marea Mediterană.

    Giardini La Mortella - o grădină botanică impresionantă, cu o varietate de plante exotice și rare.

    Spiaggia dei Maronti - una dintre cele mai mari și mai frumoase plaje de pe insulă, cu nisip fin și apă cristalină.

    Sant'Angelo - un sat pitoresc de pescari, cu o plajă mică și o atmosferă liniștită.

    Terme di Ischia - unul dintre cele mai mari și mai faimoase spa-uri termale din Europa, cu băi termale, saune, tratamente de masaj și multe altele.

    Jardins de Poseidon - un complex de băi termale cu apă sărată și săracă în sulf, într-un cadru natural impresionant.

    Castello di Ischia - o fortăreață construită în secolul al XV-lea, care oferă o priveliște panoramică asupra orașului Ischia.

    Santuario di Santa Maria di Montevergine - un important lăcaș de cult creștin, situat pe o colină cu vedere la insulă și la Marea Mediterană.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare obiective turistice din Ischia, dar insula are multe alte locuri interesante de explorat și de descoperit.


Insula Ischia - Statiuni turistice


Ischia este o destinație turistică populară în Italia, datorită frumuseții sale naturale, plajelor, izvoarelor termale și a orașelor pitorești. Iată câteva dintre cele mai populare stațiuni turistice de pe insula Ischia:


Ischia Porto

    Ischia Porto - este unul dintre cele mai mari și mai importante orașe de pe insulă, cu un port aglomerat, o mulțime de magazine și restaurante, și o atmosferă vibrantă. Acesta este un punct de plecare pentru majoritatea excursiilor cu barca și este un loc perfect pentru a explora viața de noapte din Ischia.
    
    Ischia Porto este un oraș și port important situat în partea de nord-est a insulei Ischia din Italia. Orașul este adesea un punct de plecare pentru turiștii care vizitează insula, deoarece portul oferă o legătură directă cu Napoli și alte orașe din apropiere, precum și cu alte insule din Golful Napoli, cum ar fi Capri și Procida.

În Ischia Porto, turiștii pot găsi o varietate de magazine, restaurante și baruri, precum și o mulțime de opțiuni de cazare, de la hoteluri de lux până la apartamente și pensiuni mai accesibile. Orașul are o atmosferă vibrantă și este un loc popular pentru a explora viața de noapte din Ischia.

Una dintre cele mai importante atracții din Ischia Porto este Castello Aragonese, o fortăreață medievală situată pe o stâncă de bazalt la sud de oraș. Castelul a fost construit în secolul al XV-lea și a fost utilizat ca refugiu de către locuitorii insulei în timpul atacurilor piratilor. Astăzi, Castello Aragonese găzduiește o serie de muzee și galerii de artă și oferă o priveliște panoramică impresionantă asupra golfului Napoli.

De asemenea, în Ischia Porto se află Piazza degli Eroi, o piață centrală animată cu un parc de distracții și multe magazine și restaurante. Aici puteți vizita și Basilica di Santa Maria di Loreto, o biserică frumoasă construită în secolul al XVII-lea, care este considerată una dintre cele mai importante biserici din Ischia.

În concluzie, Ischia Porto este o destinație turistică populară din Italia, cu o varietate de atracții și opțiuni de cazare. Este un loc perfect pentru a explora viața de noapte din Ischia, pentru a vizita Castello Aragonese și pentru a explora piața centrală și bisericile frumoase din zonă.


Forio

    Forio - este un oraș pitoresc situat în partea de vest a insulei și este cunoscut pentru plajele sale frumoase, cum ar fi Spiaggia dei Maronti și San Francesco. În Forio, puteți vizita și celebra baie termală La Mortella, care este considerată una dintre cele mai frumoase grădini botanice din Italia.

Forio este un oraș situat în partea de vest a insulei Ischia din Italia. Este una dintre cele mai populare destinații turistice de pe insulă datorită frumuseții sale naturale, istoriei și culturii.

Forio are o istorie îndelungată, fiind unul dintre cele mai vechi orașe din Ischia. Acesta a fost fondat în secolul al V-lea î.Hr. de coloniștii greci și este cunoscut pentru moștenirea sa culturală bogată, care poate fi observată în clădirile istorice și monumentele din oraș.

Orașul Forio este cunoscut pentru plajele sale frumoase, cum ar fi Spiaggia di Citara și Spiaggia dei Maronti, care sunt la doar câțiva kilometri distanță. În plus, Forio are un port frumos, care oferă posibilitatea de a face croaziere în jurul insulei și în Golful Napoli.

În Forio, turiștii pot vizita o serie de atracții, cum ar fi Basilica di San Francesco, o biserică frumoasă construită în stil baroc în secolul al XVII-lea. O altă atracție populară din Forio este Torre di Michelangelo, o fortăreață construită în secolul al XVI-lea care a fost folosită pentru a proteja orașul de atacurile piratilor. În prezent, Torre di Michelangelo este un muzeu care găzduiește o colecție de picturi și sculpturi.

Forio este, de asemenea, cunoscut pentru izvoarele sale termale, care sunt cele mai puternice din Europa și sunt cunoscute pentru proprietățile lor curative și terapeutice. Turiștii pot vizita o serie de băi termale și spa-uri în zonă pentru a se bucura de proprietățile acestora.

În concluzie, Forio este un oraș frumos și istoric, situat în partea de vest a insulei Ischia, Italia. Este o destinație turistică populară datorită plajelor sale frumoase, moștenirii culturale bogate, portului său frumos, atracțiilor turistice și izvoarelor sale termale puternice.

 

Lacco Ameno

    Lacco Ameno - este un oraș mic și pitoresc, situat în partea de nord-vest a insulei și este renumit pentru izvoarele sale termale și pentru Castello Aragonese, o fortăreață medievală situată pe o stâncă de bazalt. Acesta este, de asemenea, un loc popular pentru a vizita Grădina La Mortella și Muzeul Casa Museo.
    
    Lacco Ameno este o localitate pitorească situată în partea de nord-vest a insulei Ischia, în Italia. Este una dintre cele mai populare destinații turistice din Ischia, datorită frumuseții sale naturale și istoriei sale bogate.

Lacco Ameno este cunoscut pentru zonele sale termale, cum ar fi Baia di San Montano, care oferă posibilitatea de a face băi în apele calde și terapeutice. Turiștii pot vizita, de asemenea, o serie de spa-uri și băi termale din zonă.

Un alt obiectiv turistic important din Lacco Ameno este Parco della Mortella, un parc botanic frumos care găzduiește o varietate de plante exotice și rare. Parcul a fost creat de Lady Walton, soția compozitorului britanic Sir William Walton, și este deschis pentru vizitare pe tot parcursul anului.

Lacco Ameno este, de asemenea, cunoscut pentru pitorescul său port, care este locul perfect pentru a petrece o seară plăcută într-un restaurant sau cafenea cu vedere la mare. În plus, turiștii pot vizita Castello Aragonese, un castel medieval situat pe o insuliță în largul coastei Lacco Ameno, care oferă o vedere panoramică asupra insulei.

În concluzie, Lacco Ameno este o localitate turistică frumoasă situată în partea de nord-vest a insulei Ischia, Italia. Este o destinație populară pentru turiști datorită zonelor sale termale, Parcului botanic, portului său pitoresc și Castelului Aragonese.

 

Sant'Angelo

    Sant'Angelo - este un sat pescăresc pitoresc, situat în partea de sud-vest a insulei, și este considerat una dintre cele mai frumoase zone de pe insulă. Acesta este un loc popular pentru a vizita plajele din apropiere, cum ar fi Spiaggia dei Pescatori, și pentru a explora străzile înguste și pitorești ale satului.
    
    Sant'Angelo este o localitate situată în partea de sud-vest a insulei Ischia, Italia, la aproximativ 10 km de Ischia Porto. Este o zonă foarte pitorească și populară pentru turiști datorită plajelor sale frumoase și a atmosferei sale liniștite.

Sant'Angelo este un sat pescăresc, situat pe o peninsulă stâncoasă care se extinde în mare, oferind o vedere spectaculoasă. O atracție importantă a zonei este Piazzetta, o piațetă pitorească în centrul satului, unde turiștii pot găsi magazine, cafenele și restaurante cu terase care oferă o priveliște minunată la mare.

Plajele din Sant'Angelo sunt, de asemenea, atracții populare pentru turiști. Spiaggia dei Maronti, una dintre cele mai mari și cele mai frumoase plaje din Ischia, se află la o plimbare cu barca de Sant'Angelo. De asemenea, turiștii pot vizita Spiaggia dei Cavoli, o plajă frumoasă și izolată, situată la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de Sant'Angelo.

În apropiere de Sant'Angelo se află și Grotta del Fungo, o peșteră naturală care se deschide pe malul mării și care are forma unui ciupercar gigant. De asemenea, turiștii pot merge la Terme di Cavascura, o zonă termală naturală situată la câțiva kilometri de Sant'Angelo.

În concluzie, Sant'Angelo este o destinație turistică populară din Ischia, Italia, datorită plajelor sale frumoase, a atmosferei liniștite și a peisajelor pitorești. Piazzetta, plajele și Grotta del Fungo sunt atracții importante din zonă, iar Terme di Cavascura oferă o experiență termală naturală unică.

 

Casamicciola Terme

Casamicciola Terme este o localitate situată pe coasta de nord-est a insulei Ischia, Italia, la aproximativ 6 km de Ischia Porto. Este o destinație turistică populară, cunoscută pentru apele termale și pentru plajele sale frumoase.

Zona este renumită pentru băile termale, care sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune din Europa, cu izvoare de apă termală care ajung la temperaturi de până la 80 de grade Celsius. Există numeroase spa-uri și centre termale în zonă, care oferă diferite tratamente, de la băi de aburi și saune, la masaje și tratamente terapeutice.

Casamicciola Terme are, de asemenea, o mulțime de plaje frumoase, cu nisip fin și ape cristaline. Printre cele mai populare plaje se numără Spiaggia degli Inglesi și Spiaggia di San Montano. Turiștii pot practica diverse activități pe plajă, cum ar fi înotul, scufundările, windsurfing-ul și kitesurfing-ul.

O altă atracție importantă a zonei este Castello Aragonese, un castel medieval situat pe o insulă în largul coastelor din Ischia, care poate fi vizitată cu barca din Casamicciola Terme. Castelul oferă o vedere panoramică asupra mării și a insulei.

În concluzie, Casamicciola Terme este o destinație turistică populară din Ischia, Italia, datorită apelor termale, plajelor frumoase și a Castelului Aragonese. Spa-urile și centrele termale, plajele și Castello Aragonese sunt atracții importante din zonă, iar turiștii pot practica diverse activități pe plajă.

În concluzie, insula Ischia are multe stațiuni turistice frumoase și interesante pentru a vizita și pentru a explora frumusețile insulei. Fie că sunteți în căutarea plajelor frumoase, izvoarelor termale sau a orașelor pitorești, Ischia are multe de oferit pentru orice gust.

 

Insula Ischia - cazari recomandate

 

Hotel

 

 

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 95 hoteluri

oferta
speciala
de la 1428  1396  / camera * 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1458  1435  / camera * 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 11.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1566  1534  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1578  1553  / camera * 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1678  1652  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 1706  1671  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 2085  2045  / camera * 2 adulti | perioada 26.07.2024 - 02.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 2081  2045  / camera * 2 adulti | perioada 30.08.2024 - 06.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 2223  2183  / camera * 2 adulti | perioada 26.07.2024 - 02.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 2599  2557  / camera * 2 adulti | perioada 11.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 2707  2655  / camera * 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 11.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Vezi detalii