Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beverly Hills

   Los Cristianos Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Complexul de apartamente se află la Los Cristianos, la aproximativ 1 km de plajă.

Dotări

Complexul de apartamente își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 2 nivele cu un lift și 242 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Pentru asistență în afaceri se oferă un proiector.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „Queen size” sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, există un birou și un seif contra cost. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

2 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include windsurfing. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, biliard, bowling, squash, yoga și aerobic. În complex se găsește o zonă de relaxare cu o saună. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun, un prânz à la carte și cina îmbie prin savori culinare și oferta diversificată de bucate. Pentru preferințe speciale, complexul de apartamente are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.