Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunflower Hotel Santorini, Kamari

   Kamari Monolithos, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sunflower este amplasat în satul Kamari, la 350 m de o plajă cu nisip negru. Oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu vedere la Marea Egee sau la munte. Oaspeţii au, de asemenea, la dispoziţie o piscină cu formă neregulată și un bar la piscină.

Studiourile și apartamentele Hotelului Sunflower au aer condiționat, mobilier tradițional și balcon privat. Includ, de asemenea, chicinetă cu zonă de luat masa, TV prin satelit și baie proprie cu duș.

Înconjurată de copaci și flori de bougainvillea, terasa la soare a hotelului este ideală pentru a vă relaxa și a vă bucura de soarele de la Marea Egee. Barul de la piscină servește băuturi înviorătoare și gustări ușoare, iar dimineața oaspeţii au la dispoziţie un mic dejun continental.

La numai 30 m de proprietate se găseşte stația unui autobuz care face legătura cu orașul Fira, aflat la 8 km. Aeroportul din Santorini este la 4,5 km de hotel. Oaspeții au la dispoziţie WiFi gratuit în toate zonele proprietății

Facilitati

Balcon
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.