Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Nissos Thira

   Fira, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Nissos Thira este un hotel de 2 stele recent renovat, aflat intr-o zona linistita a capitalei Fira.

Localizare: Nissos Thira se afla situat la 20 m de crater, la 100m de piata centrala a orasului Fira, la 7 km de aeroportul international si la 10 minute de mers cu masina de portul Athinios. La 50 de metri de hotel se afla o statie de autobuz.

Tip masa: Mic dejun.

Dotari camere: Decorat in stil traditional, locatia dispune de 20 de spatii de cazare dotate cu aer conditionat, balcon, baie privata cu dus, uscator de par, TV satelit, frigider, telefon, seif, internet Wi-Fi (gratuit). Curatenia in camere se face zilnic.

Facilitati hotel: Nissos Thira dispune de lounge, piscina, gradina, curatenie zilnica, Wi-fi gratuit. In incinta hotelului exista un spatiu pentru micul dejun, o piscina exterioara, terasa amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare. Parcarea gratuita este disponibila in apropierea hotelului.

Clasificare oficiala: 2*

Facilitati

Balcon
Piscină

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.