Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Souly Lodge


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Souly Lodge se afla in Hawana, Salalah; pe plaja. Este localizat la doar 10 km de Taqah Castel si la aproximativ 29km de Sultan Qaboos Mosque. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Salalah la 36,6 km.

CAMERE

Souly Lodge pune la dispozitie 17 bungalouri cu vedere la ocean si 5 bungalouri cu vedere laterala la ocean. Acestea sunt realizate din materiale naturale, din piatra si din lemn reciclat. Toate bungalourile ofera o vedere panoramica superba a Oceanului Indian.
Toate bungalourile pun la dispozitie: aer conditionat, terasa privata sau balcon cu vedere la ocean, minifrigider, aparat pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, telefon.

*Pentru visul tau ecoturistic de vacanta, descopera un paradis al plajelor cu nisip alb, al apelor albastre cristaline, departe de agitatia altor plaje turistice. Exploreaza aceasta bijuterie uimitoare a naturii. Aceasta este o destinatie esentiala pentru scafandrii care cauta aventuri si pentru iubitorii de jeep safari intr-unul dintre cele mai mari deserturi din lume.




ATENTIE!!!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAXIM 14 zile NU au nevoie de viza de intrare!
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Oman PENTRU MAI MULT DE 14 zile ( APLICABIL DOAR PENTRU SEJURURILE DE 14 NOPTI ) au nevoie de viza de intrare, obtinuta inainte de plecare, indiferent de scopul calatoriei, daca detin pasapoarte simple/simple electronice, cu o valabilitate de minim 6 luni de la momentul intrarii in acest stat.
Viza este valabila 30 zile de la momentul emiterii si se obtine pe cont propriu!
Taxa de viza este de aproximativ 50 euro/persoana si se achita online cu cardul in momentul aplicarii pentru viza!
Cetatenii romani pot aplica pentru viza online, accesand linkul https://evisa.rop.gov.om .
Detalii privind aplicatia de viza: TIPUL DE VIZA selectat - 26B Tourist Visit Visa.
Documente necesare de incarcat in aplicatia de viza:
- Copie pasaport - poate fi in format PDF, JPEG, PNG;
- Poza tip pasaport - in format JPEG ( dimensiunea de maximum 512 KB ) cu urmatoarele specificatii: facuta in ultimele 6 luni, poza frontala pe fundal alb, fara accesorii precum palarie, sapca, esarfa, ochelari.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.