Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saii Laguna Phuket

   Phuket, Thailanda

de la
2766 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.10.2024 - 06.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Outrigger Laguna Phuket Beach este situat pe plaja Bangtao. Oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi şi balcon privat. Complexul are un centru spa, o piscină în aer liber şi un centru de fitness. De asemenea, există un club pentru copii şi un serviciu de babysitting.

Proprietatea se află la 20 de minute de mers cu maşina de plaja Patong şi de Aeroportul Internaţional din Phuket. Oraşul Phuket este la 25 de minute de mers cu maşina.

Camerele Club, suitele şi vilele includ acces la Club Lounge, cu check-in VIP, mic dejun gourmet, gustare de după-amiază, Happy Hour cu bere şi vin, precum şi un meniu de degustare cu specialităţile bucătarului.

Camerele sunt prevăzute cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar şi cutie de valori. De asemenea, includ un aparat de cafea şi un uscător de păr. Baia privată are cadă.

Oaspeţii pot apela la biroul de turism pentru a organiza excursii de o zi, iar personalul recepţiei cu program nonstop poate asigura un depozit de bagaje şi un serviciu de transfer. Hotelul are un centru de afaceri şi săli de conferinţe.

Oaspeţii pot savura preparate occidentale şi asiatice la lounge-ul cu terasă Icon şi la restaurantul Locavore, deschis pe tot parcursul zilei. Bistro-barul Edge Water propune delicii italieneşti şi specialităţi la grătar.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.