Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maritim Antonine Hotel and Spa, Mellieha Malta

   Mellieha, Malta

de la
1085  1062 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 22.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Maritim Antonine Hotel and Spa se afla in centrul orasului de coasta Mellieha, este ideal pentru descoperirea bogatei istorii din insula Malta. Aeroportul International Malta este la 25 de km iar MelliehaBeach Bay este 1.1 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul consta in 2 cladiri conectate printr-un pasaj subteran si dispune de: Restaurant principal Al ponte care este pizzeria, Restaurant Les Jardins, Restaurant Atonine AL Fresco Thai Fusion ,Cocktail Bar Le mirage, Bar 120, bar la piscine, centru Spa/Wellness cu saunasi baie de aburi, Jacuzzi, camera pentru diverse tratamente cosmetice, sala defitness, zona de relaxare, camera de gheata.
Tipuri de camere: standard, Junior suite, Deluxe, Suite.

FACILITATI CAMERE: camerele standard au in jur de 25 mp,dispun de pat dublu 200x200 sau 2 paturi twin ( 90x200 fiecare), au vedere la strada/piscine sau partiala la mare, balcon, baie cu cada/dus si uscator de par,conexiune la internet wireless. Junior suitele au in jur de 32 mp, dispun de pat dublu 200x200 sau 2 paturi twin ( 90x200 fiecare) si canapea (140x80). Camerele deluxe au aceleasi facilitate ca si camerele standard insa sunt mai luxoase.

Taxa de statiune(Eco tax Malta ): 3.5 eur /sejur 7 nopti/adult( de la 18 ani) se plateste de catre turisti la fata locului.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.