Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palmanova Beach Apartments by TRH, Mallorca

   Palma Nova, Spania Vezi locatia pe harta

de la
1883  1653 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere PALMANOVA BEACH APARTMENTS BY TRH:
Hotelul recent renovat in stil modern se afla in statiunea Palmanova, apoape de plaja frumoasa cu nisip si de posibilitatile de distractie ale zonei. Statiunea Magaluff, cu viata de noapte vibranta, se afla chiar langa statiunea Palmanova.

Tip masa:
Self catering.

Localizare PALMANOVA BEACH APARTMENTS BY TRH:
Hotelul se afla la 150 de metri de plaja, la 25 km de Aeroportul Palma si la 14 km de centrul orasului Palma.

Dotari camere:
Palmanova Beach Apartments are studiourile si apartamentele spatioase, decorate modern, dotate cu: aer conditionat, seif, Wi-Fi gratuit, telefon, TV satelit. Studiourile sunt formate din balcon, baie cu dus si uscator de par, dormitor cu 2 paturi care include si chicineta utilata (frigider, cuptor cu microunde, plita, loc de luat masa). Apartamentele sunt formate din balcon, baie cu dus si uscator de par, dormitor cu 2 paturi, living cu canapea extensibila care include si chicineta utilata (frigider, cuptor cu microunde, plita, loc de luat masa).

Facilitati PALMANOVA BEACH APARTMENTS BY TRH:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: cafenea, bar la piscina, piscina exterioara cu terase pentru plaja cu sezlonguri si umbrele, Wi-Fi, receptie 24h, camera pentru bagaje.

Web: www.palmanovabeach.com/en

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.