Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Center Aparthotel, Santa Ponsa

   Santa Ponsa, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Holiday Center, localizat intr-o zona linistita din Santa Ponsa, este un resort de apartamente din Mallorca, complet renovat in 2015. Acesta este recomandat atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor. Apartamentele Holiday Center sunt construite in stil mediteraneean. Resortul pune la dispozitia turistilor o piscina exterioara, un teren de volei si un loc de joaca pentru copii.

Localizare

Holiday Center este un complex de apartamente situat in Santa Ponsa, la cateva minute de plaja.

Facilitati hotel

In incinta complexului exista o piscina in aer liber, un teren de volei, dar si un loc de joaca pentru copii.

Clubul de golf din Santa Ponsa este la mai putin de 10 minute de mers cu masina, iar centrul statiunii Santa Ponsa se afla la doar 400 de metri.

Facilitati camere

Apartamentele, construite in stil mediteraneean, sunt dotate cu cate o bucatarie complet echipata, o zona de servit masa si baie proprie.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.