Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alua Leo, Can Pastilla - 150 m de plaja

   Can Pastilla, Spania Vezi locatia pe harta

de la
1444  1430 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.09.2025 - 01.10.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Alua Leo 4* este locul ideal pentru relaxare, avand ca avantaj pozitia fata de orasul Palma, unde se poate ajunge doar intr-o plimbare scurta cu autobuzul. Statia de autobuz se afla foarte aproape de hotel.

Hotelul Alua Leo 4* se afla la 9 km de orasul Palma, la 4 km de Aeroportul International din Palma si foarte aproape de plaja Playa del Palma. Este deschis toata perioada anului si este destinat celor care doresc sa se bucure de soare, sa mearga cu bicicletele si sa fie in apropierea orasului.

Plaja Can Pastilla se afla la 150 m de hotel si este recunoscuta ca locatie excelenta pentru sporturile acvatice, in special windsurfing, kite-surfing si navigare. Umbrelele si sezlongurile sunt contra cost.
In afara de plaja, localizare hotelului ofera o gama larga de restaurante, baruri, viata de noapte, magazine, acvariu, un centru comercial, centru de calarie.

Facilitati:
Hotelul Alua Leo 4* are camere confortabile si dotate cu: baie cu cada, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost), balcon/terasa, mini-frigider (de inchiriat, contra cost).

Hotelul Alua Leo 4* ofera restaurant, lobby bar, doua piscine exterioare din care una pentru copii, colt Internet (contra cost), Wi-Fi (contra cost), parcare (contra cost), asistenta medicala, minigolf (contra cost), biliard, jocuri, animatie. Restaurantul hotelului este renumit pentru mancarea excelenta iar barul spatios ofera o locatie superba pentru a va relaxa.

Distante
- 4 km de aeroport
- 9 km de orasul Palma

Facilitati

Sezlonguri pe plaja
Loc de joaca
Biliard
Frigider
Lobby
Familie cu copii
Piscina pentru copii
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Bar/Baruri
Baie
Uscator de par
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Acces la internet in camera
Balcon/terasa
Bar langa piscina
Terasa pentu plaja
Distanta pana la plaja
Restaurant in cladire (á la carte)
Dus sau cada
Cazare la mare
Pentru familiile cu copii
Optiuni cumparare
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Reprezentatie locala
Facilitati sanitare
Climatizare
Umbrele de soare pe plaja
Camera cu TV
Inchiriere biciclete
Ciclism/Ciclism montan
Tenis de masa
Piscină
Aer condiționat
Recepție
Wi-Fi
Seif

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.




















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.