Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Barefoot Eco

   Maldive, Maldive Vezi locatia pe harta

de la
3498  3288 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.10.2024 - 24.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

The Barefoot Eco 4* este situat pe malul mării în Hanimaadhoo si oferă unităţi de cazare liniștite și confortabile, cu acces WiFi gratuit în întreaga proprietate. Oaspeţii au la dispoziţie o zonă de plajă privată şi activități precum scufundări, snorkelling și canotaj.

Camerele au aer condiționat, dulap, seif, minibar, zonă de relaxare, birou canapea şi balcon privat sau terasă. Baia privată are duș, uscător de păr, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii se pot relaxa la piscina în aer liber sau cu un masaj la spa. De asemenea, aceştia pot utiliza centrul de fitness sau pot închiria o bicicletă pentru a explora zona. Personalul prietenos de la recepția deschisă nonstop oferă depozit de bagaje, servicii de spălătorie și facilităţi de banchet/conferinţe.

Restaurantul Hotelului The Barefoot Eco are vedere la ocean şi servește preparate delicioase din bucătăria locală și occidentală. Băuturi pot fi comandate la bar, iar room service este disponibil.

Facilitati

Transfer cu avionul

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.