Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAJ Coral Reef

   Maldive, Maldive

de la
4310 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Taj Coral Reef este unul dintre cele mai luxoase resorturi de 5 stele din Maldive si consta in vile de lux situate pe plaja sau pe apa. Localizare: Taj Coral Reef este situat pe insula Hambadhu, langa o laguna cu recif de corali din atolul Nord Male, la o distanta de 35 km de capitala Male.

Facilitati hotel: Taj Coral Reef pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, schimb valutar, 5 restaurante si baruri, piscina infinity, plaja privata, centru fitness si spa, o mare varietate de sporturi nautice si scufundari.

Facilitati camere: Toate spatiile de cazare sunt moderne, spatioase si elegante si sunt dotate cu aer conditionat, ventilator, wi-fi, TV satelit, seif, mini bar, baie dotata cu uscator de par, facilitati pentru preparat cafea/ceai, terasa.

Transfer: Transferul de la aeroportul international Male pana la hotel se realizeaza cu barca rapida in aproximativ 45 minute.

Bagaj: Limita maxima a bagajelor este de 22 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.
Site: https://www.tajhotels.com/en-in/taj/taj-coral-reef-maldives/

Facilitati

Transfer cu barca

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.