Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamond Athuruga

   Maldive, Maldive

de la
5867  5771 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferind o experienţă paradisiacă de lux, Diamonds Athuruga - All Inclusive asigură vile spaţioase, un centru spa cu tratamente ayurvedice şi un centru de scufundări. Proprietatea este la doar 20 de minute de zbor pitoresc cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional din Malé.

Vilele situate deasupra apei au o terasă mare, cu acces direct la lagună. De asemenea, includ un pat cu baldachin, o zonă de living şi o baie privată mare. Bungalourile aflate pe malul mării au o verandă privată cu zonă de relaxare şi duş în aer liber. Toate unităţile sunt dotate cu facilităţi de ceai/cafea.

Oaspeţii pot practica sporturi acvatice precum pescuit, canotaj şi windsurfing. De asemenea, au la dispoziţie mai multe locuri pentru snorkelling. Facilităţile includ o bibliotecă cu cărţi, jocuri şi o consolă Nintendo Wii, precum şi un centru de afaceri.

Complexul oferă 5 restaurante diferite, bucătari excepţionali şi o pasiune pentru bucătăria de cele mai înalte standarde. Restaurantul Thari Over Water este gratuit numai pentru oaspeţii Vilei pe Apă. Restaurantul maldivian Farivalhu, restaurantul japonez Thila şi restaurantul cu specific marin Kakuni implică un cost suplimentar pentru toţi oaspeţii. Barul pe plajă Boli asigură mese uşoare şi gustări fără niciun cost suplimentar.

Facilitati

Transfer cu avionul

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.