Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cinnamon Dhonveli Maldives

   Maldive, Maldive Vezi locatia pe harta

de la
3880  3822 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel: Cinnamon Dhonveli Maldives are o pozitie perfecta, fiind aflat in mijlocul unui paradis exotic. Este inconjurat de lagune cu ape limpezi, turcoaz, vegetatie luxurianta si plaja cu nisip fin. Ofera 5 optiuni de servit masa si un centru spa exclusivist, camerele au un design modern cu influente maldiviene.


Localizare: Este situat in Atolul Male de Nord, la o distanta de 16 km fata de Aeroportul International Valena. Transferul se realizeaza cu barca rapida iar calatoria dureaza aproximativ 20 de minute.


Facilitati hotel: Acces direct la plaja, internet Wi-Fi gratuit, 3 restaurante, 2 baruri, centru spa, teren de tenis, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, prosoape si sezlonguri la plaja, sala fitness, receptie deschisa non-stop, aer conditionat, zona cu magazine; contracost exista facilitati pentru sporturile nautice (windsurfing, caiac, snorkeling, pescuit).


Facilitati camere: Camerele dispun de acces gratuit Wi-Fi, facilitati pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, baie proprie cu cabina de dus sau cada, prosoape si papuci de baie, aer conditionat, uscator de par, TV, minibar, articole pentru uz personal.
Nota! Copiii nu pot fi cazati in camerele de tip Water Bungalow decat cu acordul semnat al parintilor.


Transfer: Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 20 de minute.


Bagaj: Limita maxima admisa este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.

Facilitati

Transfer cu barca

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.