Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Pret


Tip Oferta


Discount


Destinatie

Vezi mai mult

Facilitati

Vezi mai mult

Despre Maldive Maldive

Maldive este o țară insulară situată în Oceanul Indian, formată dintr-un grup de insule mici și atoli. Un sejur în Maldive poate fi o experiență de neuitat. Este important să faceți o cercetare adecvată înainte de a alege un pachet all inclusive pentru a vă asigura că este adecvat pentru nevoile și bugetul dvs.

Citeste mai mult

Despre Maldive Maldive


Despre Maldive

Maldive este o țară insulară situată în Oceanul Indian, formată dintr-un grup de insule mici și atoli. Este o destinație turistică populară, cunoscută pentru apele cristaline, plajele cu nisip fin, recifele de corali și o varietate de specii de pești și viețuitoare marine.

Capitala Republicii Maldive este orașul Male, situat pe insula Male. Aici puteți găsi o varietate de atracții turistice, cum ar fi piața locală, Muzeul Național, Moscheea Hukuru Miskiy, Villingili și Sultan Park.

Majoritatea turistilor se cazează în resorturi sau hoteluri situate pe insule private, unde pot bucura de plaje frumoase, sporturi acvatice și alte facilități turistice de lux. Aceste resorturi oferă o gamă largă de activități, cum ar fi snorkeling, scufundări, surfing, pescuit, caiac, windsurfing și multe altele.

În afara plajelor și sporturilor acvatice, există multe alte activități turistice disponibile, cum ar fi excursii cu barca pentru vizitarea satelor traditionale, cumpărături de suveniruri, plimbări cu barca, observarea delfinilor și croaziere romantice la apusul soarelui.

Maldive are o cultură unică, cu o istorie bogată și oameni prietenoși și ospitalieri. Limba oficială este dhivehi iar religia predominantă este islamul. Mâncarea tradițională este compusă în principal din pește și curryuri, iar muzica și dansul tradițional, cum ar fi Boduberu, sunt foarte populare.

Maldive este o destinație turistică minunată pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de plajele frumoase, recifele de corali și activitățile acvatice, dar și pentru cei care doresc să exploreze cultura și istoria insulelor.


Istorie si cultura Maldive


Datorită poziției sale geografice strategice, la intersecția rutelor comerciale din Oceanul Indian, istoria și cultura acestei regiuni este foarte bogate și interesanta. În urmă cu mai mult de 2500 de ani, insulele Maldive erau locuite de populații antice, care se ocupau cu pescuitul și comerțul cu produse marine.

În secolul al XII-lea, Maldive a început să fie influențată de cultura arabă și a adoptat religia islamică, care este și astăzi religia predominantă. În secolul al XVI-lea, Maldive a devenit un sultanat independent și a început să-și extindă influența în regiunea din jur, prin intermediul unei flote maritime puternice.

În secolul al XVII-lea, Maldive a fost cucerită de către Imperiul Portughez și a rămas sub controlul lor timp de peste 15 ani, până când a fost recuperată de către sultanul local. În secolul al XIX-lea, Maldive a fost cucerită de către Imperiul Britanic și a devenit un protectorat britanic până la obținerea independenței în 1965.

Astăzi, cultura din Maldive este o combinație unică de influențe asiatice și africane, împreună cu elemente moderne, din cauza contactului cu turiștii și expații din întreaga lume. Maldive are o artă tradițională bogată, inclusiv dansul Boduberu și arta caligrafică Thaana, care sunt încă păstrate și promovate în întreaga țară.

Religia islamică joacă un rol important în viața cotidiană a cetatenilor din Maldive, iar multe tradiții și obiceiuri sunt strâns legate de religie. De asemenea, Maldive are o bucătărie unică și delicioasă, care se bazează pe produsele marine, curry-uri și orez.

În concluzie, această destinație turistică este o combinatie de influențe antice și moderne, care fac Maldive o destinație unică și fascinantă pentru turiștii din întreaga lume.


Sejur all inclusive Maldive

Un sejur în Maldive poate fi o experiență de neuitat, datorită frumuseții naturale a insulelor, apelor cristaline, plajelor cu nisip fin și a soarelui strălucitor. Maldive este o destinație turistică populară, în special pentru luna de miere sau pentru o vacanță romantică, dar poate fi o alegere potrivită și pentru familii sau grupuri de prieteni.

Există multe resorturi de lux în Maldive, care oferă cazare în vile sau bungalouri amplasate direct pe plajă sau pe apă. Multe resorturi au facilități pentru sporturi acvatice, cum ar fi snorkeling, scuba diving, surfing sau pescuitul, precum și facilități pentru relaxare, cum ar fi spa-uri și piscine.

În timpul unui sejur în Maldive puteti participa la diferite activități, cum ar fi explorarea insulelor înconjurătoare, vizitarea satelor și a piețelor, degustarea bucătăriei locale, excursii cu barca, vizitarea recifelor de corali, snorkeling sau plimbări cu hidrobicicleta.

În general, un sejur în Maldive este o experiență de neuitat, care oferă o combinație unică de relaxare, aventură și descoperire culturală, într-un cadru natural spectaculos și exotic.

 
Majoritatea resorturilor din Maldive oferă opțiunea de sejur all inclusive, care include cazare, mese, băuturi și anumite activități în prețul pachetului. Alegerea unui sejur all inclusive poate fi o opțiune excelentă pentru turiștii care doresc să se relaxeze și să se bucure de facilitățile resortului fără a se preocupa de costurile suplimentare pentru mese și băuturi. 

Pachetele all inclusive din Maldive includ de obicei toate cele trei mese principale, precum și gustări, băuturi alcoolice și nealcoolice, apă, ceai și cafea. Unele resorturi pot oferi, de asemenea, activități gratuite, cum ar fi snorkeling, windsurfing, canotaj și alte sporturi acvatice. Este important să verificați ce este inclus în pachetul all inclusive de la resortul ales, deoarece acestea pot varia în funcție de resort. De asemenea, ar trebui să verificați dacă există restricții privind băuturile alcoolice, precum și orele de servire ale mesei. 

Atentie, exista si resorturi care nu ofera alcool in pachetul all inclusive.

Este important să faceți o cercetare adecvată înainte de a alege un pachet all inclusive pentru a vă asigura că este adecvat pentru nevoile și bugetul dvs.


Excursii optionale din Maldive

 Maldive este o destinație turistică populară, care oferă o gamă largă de activități opționale și excursii pentru turiști. Iată câteva dintre cele mai populare excursii opționale din Maldive:

Excursie pe insule locuite sau nelocuite - Turiștii pot lua o excursie pe una dintre insulele din Maldive, pentru a experimenta cultura și stilul de viață al locuitorilor locali sau pentru a se bucura de frumusetea naturii neatinse.

Excursie cu delfini - Excursii de observare a delfinilor, care sunt frecvent întâlniți în apele din jurul insulelor Maldive.

Excursie de pescuit - Turiștii pot lua o excursie de pescuit pentru a prinde pești precum tonul, macroul sau peștele spadă.

Scufundări la epave - Maldive are câteva epave interesante care sunt populare pentru scufundări, inclusiv un avion de transport și o navă cargo.

Excursie pe o insula pustie - Turiștii pot lua o excursie cu barca la o insulă pustie, unde se pot bucura de plajă privată și de apă cristalină.

Snorkeling cu rechini - Turiștii pot face snorkeling în apele Maldive cu rechini, inclusiv cu rechinii cu aripioare negre și cu rechinii-grindă.

Plimbare cu hidrobicicleta - Turiștii pot închiria hidrobiciclete pentru a explora apele din jurul insulelor Maldive.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare excursii opționale din Maldive, care pot adăuga o dimensiune suplimentară la vacanța dumneavoastră și vă pot ajuta să explorați frumusețile acestei destinații exotice.


Obiective turistice Maldive

Maldive este o destinație turistică exotică și populară, cunoscută pentru plajele cu nisip alb și recifele de corali spectaculoase. Iată câteva dintre cele mai populare obiective turistice din Maldive:

Male - Capitala Maldive, Male este centrul cultural, politic și comercial al țării. Aici puteți vizita moscheea Hukuru Miskiy, Muzeul Național, Piața Centru și Palatul Prezidențial.

Insulele private cu resorturi de lux - Maldive este cunoscută pentru insulele sale private unde turiștii se pot bucura de plaje nesfarsite, piscine, spa-uri și sporturi nautice.

Plaja Bikini - O plajă populară pentru turiști, cu nisip alb și ape cristaline, situată pe insula de nord Ari.

Recifele de corali - Maldive are unele dintre cele mai frumoase și bine conservate recife de corali din lume, care oferă o gamă largă de ecosisteme marine cu peste 700 de specii de pești și alte viețuitoare marine.

Dolphin & Whale Watching - În timpul sezonului de iarnă, puteți lua o excursie de observare a delfinilor sau a balenelor, pentru a vedea aceste animale minunate în habitatul lor natural.

Insula Vaadhoo - Această insulă mică este cunoscută pentru plajele sale cu nisip negru și pentru fenomenul natural al plajei luminescente, care apare atunci când anumite organisme marine emit o lumină albastră atunci când sunt agitate.

Snorkeling și scufundări - Maldive este cunoscută pentru apa sa limpede și pentru recifele de corali spectaculoase, care oferă oportunități excelente pentru snorkeling și scufundări.

Pescuitul nocturn - Turiștii pot participa la excursii de pescuit nocturn, unde pot prinde ton, peștele spadă sau macrou.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare obiective turistice din Maldive, care oferă o experiență unică și de neuitat pentru orice vizitator al acestei țări exotice.

 

 

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 251 hoteluri

oferta
speciala
de la 3488  2990  / camera * 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 3509  3010  / camera * 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
de la 3094  / camera * 2 adulti | perioada 22.10.2024 - 27.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 3637  3128  / camera * 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
de la 3152  / camera * 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Vezi detalii
de la 3238  / camera * 2 adulti | perioada 11.07.2024 - 16.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Vezi detalii
de la 3318  / camera * 2 adulti | perioada 22.10.2024 - 27.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 3836  3324  / camera * 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
de la 3328  / camera * 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Vezi detalii
de la 3359  / camera * 2 adulti | perioada 22.10.2024 - 27.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Vezi detalii
de la 3422  / camera * 2 adulti | perioada 11.07.2024 - 16.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Vezi detalii
de la 3423  / camera * 2 adulti | perioada 26.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 3504  3454  / camera * 2 adulti | perioada 14.10.2024 - 21.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
oferta
speciala
de la 4028  3521  / camera * 2 adulti | perioada 24.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Vezi detalii
de la 3529  / camera * 2 adulti | perioada 15.07.2024 - 20.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Vezi detalii