Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cosmo Napa Boutique Hotel, Ayia Napa

   Ayia Napa, Cipru Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Cosmo Napa este situat în Ayia Napa, la 700 de metri de Mănăstirea Agia Napa și la 1,1 km de Cazinourile Cipriote - Ayia Napa. Oaspeții au la dispoziție o piscină cu șezlonguri. În întregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Parcarea privată gratuită are locuri limitate.

Hotelul Cosmo Napa oferă studiouri moderne, în sistem self-catering, cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Barul de la piscină este deschis pentru micul dejun, prânz și cină. Acesta servește mâncăruri cipriote şi internaționale, preparate cu ingrediente locale proaspete.

În imediata vecinătate se găsesc taverne, restaurante, baruri și cluburi de noapte. Hotelul Cosmo Napa se află la 1 km de Muzeul Thalassa și la 2,6 km de plaja Nissi.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.