Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranee Hotel, Lassi - Kefalonia

de la
1878  1850 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.06.2024 - 12.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Mediterranee, amplasat chiar deasupra unei plaje cu nisip din localitatea Lassi, are o piscină cu secțiune separată pentru copii și șezlonguri. Se află in mijlocul unei grădini și oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, 2 restaurante și 2 baruri.

Toate camerele spațioase, decorate elegant au balcon mobilat, cu vedere la grădină sau la Marea Ionică. Fiecare dintre ele include un TV prin satelit și un frigider. Baia privată este dotată cu o cadă si un uscător de păr. Se asigură prosoape de plajă gratuite.

Restaurantul principal de la Mediterranee oferă zilnic micul dejun și cina tip bufet. Pentru masa de pranz oaspetii pot alege dintr-o varietate de preparate culinare locale sau internationale oferite la barul-restaurant de pe plajă. La barul de la interior și la cel de langă piscină se oferă băuturi răcoritoare și cocktailuri.

Oaspeții pot găsi un minimarket la proprietate. Printre dotările sportive se numără facilități pentru tenis de masă si un teren de tenis de camp.

Hotelul este situat la 2 km de localitatea Argostoli si la 7 km de aeroportul internațional Kefalonia. Portul Sami se află la 25 km, iar portul Poros este situat la 45 km. Parcarea este gratuită.

Facilitati

Seif
Teren de tenis
Balcon
Lift
Schimb valutar
Telefon
Frigider
Foehn
Radio
Lobby bar
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Scufundări - cu plata
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Bibliotecă
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
2 restaurante
Business centre
Prosoape pentru piscină
Bar la piscină
Plajă - la 100 m
3 baruri
Închiriere echipament tenis
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Bar pe plajă
Tenis de câmp
Umbrele de soare
Șezlonguri

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.